Moto 360 Sport is deze maand nog verkrijgbaar in Europa

Moto 360 Sport is deze maand nog verkrijgbaar in Europa

Colin Baak

door Colin Baak

Laatst geüpdatet

Moto 360 sport

De Moto 360 2015-smartwatch is te verkrijgen in verschillende varianten en werd gepresenteerd op 2 september op de IFA in Berlijn. Zo zijn er twee herenvarianten te verkrijgen, waarbij de grootte van de horlogekast verschilt en ook is er een vrouwenvariant verkrijgbaar. Daarnaast kondigde Motorola ook de sporteditie van deze smartwatch aan over beschikbaarheid van dat horloge is nu meer bekend geworden.

Via de blog van Motorola lezen we dat deze sportieve smartwatch vanaf 18 december te verkrijgen zal zijn in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Begin 2016 zal het horloge ook te koop zijn in onder andere de Verenigde Staten, Canada, Brazilië en Spanje. Het horloge zal in het Verenigd Koninkrijk te koop zijn via de website van Motorola zelf en via Amazon, voor een adviesprijs van 219 pond, omgerekend zo'n € 311. Daarmee ligt de prijs rond de vanafprijs van de normale variant die op € 299 ligt.

De Sport-editie is gemaakt van een speciale constructie van siliconen en heeft een behandeling ondergaan met een speciale UV-coating, waardoor deze bestand is tegen zweet, verkleuring en vocht moet afvoeren. Bandjes zijn - zoals wel het geval is bij de andere Moto 360-varianten - niet door de gebruiker te vervangen, dus je zult bij aanschaf de juiste kleur moeten kiezen. Deze versie is uitgerust met een speciaal AnyLight-display, waardoor het horloge buiten beter af te lezen en dus te gebruiken is. Er is een GPS-module aanwezig in het horloge zelf, waardoor een smartphone niet nodig is om routes te tracken en je kunt via Bluetooth offline afspeellijsten van Play Music luisteren. Ook werkt de app in combinatie met verschillende fitness-apps, waaronder die van FitBit.

Beschikbaarheid

Wanneer en of het horloge ook officieel te koop zal worden in Nederland of België is nog de vraag, daarover heeft Motorola nog niks geuit.

Bron: Motorola

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk