Montblanc Summit 2: Snapdragon 3100 en stevig prijskaartje

Montblanc Summit 2: Snapdragon 3100 en stevig prijskaartje

Stijn Wanders

door Stijn Wanders

Laatst geüpdatet

Montblanc Summit 2, hoogwaardige materialen

De Summit 2 heeft een stijlvolle 42 mm behuizing en is verkrijgbaar in zilver staal, zwart staal of een tweekleurige optie die bestaat uit zowel staal als titanium. Hij heeft twee traditionele horlogeknoppen aan de zijkant en een wendbare kroon om te navigeren door de gebruikersinterface van het horloge. Het horloge bestaat uit hoogwaardige materialen en bevat dus ook saffierglas, dat ervoor zorgt dat de kans op krassen of barsten vrijwel nihil is.

Montblanc Summit 2 met bruin lederen band

Specificaties

Qua technologie heeft hij dus de Snapdragon Wear 3100, wat ervoor zorgt dat je meerdere batterijmodi hebt. Zo kun je het horloge in volledige smartwatch-modus laten draaien, waardoor hij een hele dag meegaat op zijn 340mAh batterij. Om meer tijd te krijgen, kan je overschakelen naar de Time Only-modus om 4 of 5 dagen extra te krijgen. Het scherm is een volledige AMOLED-cirkel van 1,2 inch met een resolutie van 390 × 390 (327 ppi). Je heb 1 GB RAM en 8 GB aan opslagruimte, een hartslagmeter, GPS, NFC en 5 ATM waterbestendigheid. De Summit 2 heeft ook een fitness- en hardloopcoach die VO2max-scores meet, wat als een indicatie dient voor hoe goed je conditie is.

Qualcomm Snapdragon Wear 3100-processor voor smartwatches

Montblanc Summit 2 kopen

Al met al komt Montblanc met een elegante klok dat ook fungeert als een handig sporthorloge. Dit lijkt de perfecte smartwatch te zijn, gezien de combinatie van een mooi design en goede technologie. Het horloge heeft voornamelijk een probleem dat vrij groot is, en dat is de prijs. Met een prijskaartje van afgerond 900 euro, zal hij bij het grote publiek waarschijnlijk geen succes worden.

Via: Montblanc

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk