Modemerk GUESS lanceert Android Wear 2.0-smartwatch

Modemerk GUESS lanceert Android Wear 2.0-smartwatch

GUESS Gc Connect

Het Twitteraccount van Android Wear tweette gisteren een foto van een nieuwe smartwatch, de GUESS Connect. Het apparaatje draait op Android Wear 2.0 en heeft hiermee de beschikking over een 'eigen' Play Store om direct apps op de smartwatch te kunnen installeren. Met Android Wear 2.0 is er tevens een vernieuwde bediening van het app-startscherm toegevoegd en zijn er ook wijzigingen in het notificatiesysteem doorgevoerd.

Deze smartwatch wordt aangedreven door de Snapdragon Wear 2100, dezelfde processor als die van de Huawei Watch 2, LG Watch Sport en Style. Er komen van deze smartwatch 8 uitvoeringen op de markt, 5 voor mannen en 3 voor vrouwen. De smartwatch voor mannen heeft een diameter van 45 mm en de vrouwelijke variant heeft een diameter van 41 mm. Het bedrijf heeft verder niet veel losgelaten over specificaties.

Overigens is het modemerk GUESS geen onbekende op het gebied van smartwatches. Het bedrijf heeft in samenwerking met Martian al meerdere wearables op de markt gebracht.

Beschikbaarheid GUESS Connect

Wat je van het design vind, is natuurlijk heel persoonlijk, maar mocht je geïnteresseerd zijn, de wearables komen eind dit jaar op de markt in verschillende kleuren zoals marineblauw, goud en zilver.

Tijdens de grootste horlogebeurs ter wereld, Baselworld 2017, zal GUESS wellicht met meer informatie naar buiten komen, zoals beschikbaarheid en adviesprijzen.

Via: Twitter Bron: The Verge

Lees meer over:
Wear OS

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties