Mobvoi TicWatch C2 Plus officieel: voordelig Wear OS-horloge

Mobvoi TicWatch C2 Plus officieel: voordelig Wear OS-horloge

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Mobvoi TicWatch C2+

Mobvoi heeft een nieuwe Plus-variant gelanceerd van zijn TicWatch C2. Het nieuwe Wear OS-horloge is een kleine update van de voordelige smartwatch die 1 GB aan werkgeheugen introduceert in plaats van de 512 MB bij het origineel. Mobvoi's horloge komt daarmee op gelijke voet met nieuwere smartwatches zoals de Fossil Gen 5 die met 1 GB RAM verschijnen. De TicWatch C2 Plus brengt ook een extra silicone bandje naast het lederen bandje dat al beschikbaar was bij het originele horloge.

Beeld van het horloge

De TicWatch C2 Plus heeft nog steeds een rond AMOLED-scherm met een grootte van 1,3 inch en een resolutie van 360 bij 360 pixels. Het horloge is beschikbaar in één enkele grootte van 42,88 mm. De nieuwe TicWatch bevat nog steeds de Qualcomm Snapdragon Wear 2100-processor samen met 4 GB opslag en hij krijgt dus niet de nieuwere en zuinigere Wear 3100-chipset.

Vorig jaar konden we alvast de originele TicWatch C2 testen, en waar het horloge echt in uitblinkt is zijn prijs-kwaliteitsverhouding. Je krijgt een heleboel functies met dit horloge die je normaal vindt bij duurdere horloges, want de TicWatch C2 Plus komt onder meer met: een hartslagsensor, een gyroscoop, een accelerometer, NFC en IP68-waterbestendigheid.

Beschikbaarheid

De TicWatch C2 Plus is beschikbaar in de kleuren Onyx Black, Platinum Silver en Rose Gold vanaf 209,99 euro. Een komst naar Nederland is nog niet bevestigd door Mobvoi. Wat denk jij van dit voordelige Wear OS-horloge? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk