Nieuwe Michael Kors Acces Sofie 2.0-smartwatch combineert design en sportfuncties

Nieuwe Michael Kors Acces Sofie 2.0-smartwatch combineert design en sportfuncties

Michael Kors Acces Sofie 2.0

Michael Kors heeft een nieuwe smartwatch geïntroduceerd, de Acces Sofie 2.0, die vooral vrouwelijk van design is. Zowel op het gebied van uiterlijk als functionaliteiten werd het originele horloge verbeterd. Zo heeft het nu drie knoppen aan de zijkant, en ook de schermranden werden kleiner gemaakt. Ook het horlogebandje zelf is iets smaller geworden. Wat wel gebleven is, zijn de kristallen die rondom de horlogerand zijn geplaatst.

Nog niet alle technische gegevens zijn bekend, maar we weten al wel dat dit nieuwe horloge uitgerust wordt met gps, zodat je ook zonder verbinding met je smartphone je sportactiviteiten kan vastleggen, verder krijgt de Acces Sofie 2.0 ook NFC waardoor je hem kan gebruiken voor het uitvoeren van betalingen. Het horloge heeft een Snapdragon Wear 2100-chipset, en hij krijgt dus niet de nieuwste Snapdragon Wear 3100-processor die eind vorig jaar werd voorgesteld door Qualcomm.

Verder verwachten we dat het slimme horloge de update zal krijgen naar de nog niet verschenen Wear OS versie-H, en je kan hier ontdekken welke functionaliteiten die update zal brengen. Belangrijke nieuwigheden zijn de verbetering van de accuduur door een 'diepe slaapmodus' en het hervatten van applicaties als je ze een tijdlang niet meer hebt gebruikt.

Michael Kors Runway

In augustus vorig jaar stelde Michael Kors nog zijn Acces Runway-horloge voor

Beschikbaarheid

De nieuwe Acces Sofie 2.0 zal vanaf deze zomer verschijnen maar een verschijningsdatum is nog niet bekend. Het horloge verschijnt in vier kleuren: Zilver, goud, rozegoud en zilver met rozegoud. Er is nog geen prijs voor Nederland bekend, maar omgerekend zal het horloge zo'n 416 euro kosten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties