Locatiedienst voor de Galaxy Watch 3 wordt binnenkort stopgezet, dit is het alternatief

Locatiedienst voor de Galaxy Watch 3 wordt binnenkort stopgezet, dit is het alternatief

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Eigenaren van de Galaxy Watch 3 krijgen een melding te zien over het beëindigen van de 'Locatie ophalen'-dienst vanwege wijzigingen in het servicebeleid. De 'Zoek mijn horloge'-tool blijft wel beschikbaar.

Locatie ophalen

Vanaf 15 maart 2021 zal de 'Locatie ophalen'-dienst niet meer werken voor eigenaren van de Galaxy Watch 3. Zij kunnen wel de Zoek mijn horloge-optie in de Galaxy Wearable-app of de website blijven gebruiken om het horloge te lokaliseren. Het horloge moet zich dan wel in de buurt zijn om het signaal ervan te kunnen horen. Gebruikers kunnen echter niet langer de geschatte locatie van de smartwatch op een kaart achterhalen.

Locatiedienst voor de Galaxy Watch 3 wordt binnenkort stopgezet, dit is het alternatief

SmartThings Find

Er is gelukkig nog een prima alternatief en dat is SmartThings Find. Deze tool is sinds de laatste update voor de Galaxy Watch 3 beschikbaar. De locatie van de smartwatch kan op de kaart via SmartThings Find weergegeven. SmartThings Find is een dienst waarmee je je Galaxy-apparaten terug kunt vinden en dat kan ook offline dus zonder verbinding met mobiele of wifi-netwerken. SmartThings Find is onderdeel van de SmartThings-app. Op Samsungtelefoons vind je je Galaxy-apparaten bij het onderdeel 'Apparaten' zodra je het meldingenpaneel naar beneden schuift.

Locatiedienst voor de Galaxy Watch 3 wordt binnenkort stopgezet, dit is het alternatief Locatiedienst voor de Galaxy Watch 3 wordt binnenkort stopgezet, dit is het alternatief

Je kan sinds kort met de Galaxy Watch 3 ook een elektrocardiogramtest (ECG) uitvoeren en je bloeddruk meten. Het lijkt er tevens op dat Samsung wil terugkeren naar Wear OS van Google. Onze uitgebreide review van de Galaxy Watch 3 vind je hier.

Galaxy Wearable (Samsung Gear)

Galaxy Wearable (Samsung Gear)

Met de Galaxy Wearable-app verbindt je je Galaxy-smartwatch of bluetoothoordopjes met je telefoon. Je kan met de app ook functies en apps op je Galaxy-wearable, die ..
SmartThings

SmartThings

SmartThings geeft je inzicht in je smarthome-apparaten, helpt je in het huishouden en je ervaringen verbeteren, zowel binnen- als buitenshuis. ..

Bedankt voor de tip Henk en Timo!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk