LG's nieuwe volledig draadloze en zelfreinigend oortjes komen naar Nederland

LG's nieuwe volledig draadloze en zelfreinigend oortjes komen naar Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

LG heeft een nieuw paar van zijn volledig draadloze Tone Free-oortjes uitgebracht. De oortjes kom met ondersteuning voor de Google Assistent en een opmerkelijke, reinigende case.

*Update 30 juni om 10:20 uur: LG heeft bevestigd dat de Tone Free-oortjes naar Nederland komen. Het artikel werd aangepast en opnieuw gepubliceerd.

LG Tone Free

LG heeft zijn nieuwe draadloze Tone Free (model HBS-FN6) gelanceerd, dat zegt het bedrijf in een persmededeling. De nieuwe oortjes zijn opnieuw volledig draadloos en ze komen met een doosjes waarmee je de oortjes kan opladen. Alleen kan die case nog meer, want aan de hand van UV-straling kan het 99,9 procent van de bacteriën verwijderen van de uiteinden van de oortjes verwijderen. De oortjes hebben ook een meer ergonomisch ontwerp gekregen wat het draagcomfort moet verbeteren.

Het geluid van LG's Tone Free-oortjes is afgesteld door audiofabrikant Meridian. De twee bedrijven werkten al eerder samen voor geluidsapparatuur. De oortjes komen ook met een equalizer die je met vier preset-standen kan aanpassen. Er zijn ook twee microfoons aanwezig die je onder meer kan inzetten om met de Google Assistent te praten.

Beeld van de oortjes

LG's oortjes laten je zes uur lang naar muziek luisteren, maar de case - die de vorm heeft van een hockeypuck - kan de oortjes nog drie keer volledig opladen. Je kan dus gecombineerd 18 uur lang muziek beluisteren met de Tone Free-oortjes. LG komt ook met snelladen, want na 5 minuten opladen in het hoesje kan je de oortjes een uur lang gebruiken. De draadloze earbuds maken gebruik van bluetooth 5.0-technologie, maar je kan slechts één apparaat tegelijk verbinden.

Beschikbaarheid

Je kan de Tone Free (model HBS-FN6) kopen in de kleuren Stylish Black en Modern White voor 149 euro. Zij zijn onder meer beschikbaar via Coolblue en MediaMarkt. Er is ook een model (HBS-FN4) dat zonder de zelfreinigende case komt voor 99 euro.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk