'Huawei Watch GT2 Pro ondersteunt draadloos laden'

'Huawei Watch GT2 Pro ondersteunt draadloos laden'
De Pro-versie van de Huawei Watch GT2 zal binnenkort zijn opwachting maken. De nieuwe afbeeldingen en details die nu zijn opgedoken, laten niets meer aan de verbeelding over.

Huawei Watch GT2 Pro

Huawei gaat binnenkort de Watch GT2 Pro uitbrengen en daar kijken we naar uit, al was het alleen al om de lange accuduur. We werden eerder deze week al getrakteerd op de eerste beelden en details van de nieuwe smartwatch en die worden nu door Winfuture aangevuld met meer duidelijkere afbeeldingen en nog meer specificaties.

[readmore articles="209127"]

Hieronder vind je de nieuwste afbeelding van het horloge met een elegant design. Daarnaast leren we dat accu van de Watch GT2 Pro draadloos opgeladen kan worden en ook voorzien wordt van de relatief lange batterijduur van twee weken. Hoewel het horloge die cijfers in de praktijk misschien niet altijd haalt, is het nog steeds aanzienlijk meer dan de 24 uur die de meeste smartwatches bieden. Daarnaast biedt het draadloos laden uitkomst, omdat je dan de kabels achterwege kunt laten.

Afbeelding van de vermoedelijke Huawei Watch GT2 Pro

Er wordt gesproken over de Qi-standaard dus zal de Watch GT2 Pro werken met alle draadloze opladers die deze standaard ondersteunen. Dus niet alleen met een lader die Huawei aanbiedt.

Afbeelding van de vermoedelijke Huawei Watch GT2 Pro

Afgezien daarvan lijkt het erop dat de Watch GT2 Pro precies dezelfde specificaties als de Watch GT2 krijgt,  zoals de 4 GB opslag en 32 MB RAM. De smartwatch heeft ook hetzelfde 1.39 inch OLED-scherm met een resolutie van 454 bij 454 pixels en zelfs dezelfde diameter van 46 mm grootte. Voor kleinere polsen zal deze smartwatch dus minder geschikt zijn. 

De Watch GT2 Pro krijgt verder een 455 mAh-batterij, Bluetooth 5.1 en het eigen besturingssysteem van Huawei. Eerder zagen we al dat het horloge ook met Huawei's spraakassistent. ingebouwde gps, een hartslagsensor en een SPO2-bloedszuurstofmeter komt.

De nieuwe Huawei Watch GT2 Pro moet de komende weken op de markt komen, vermoedelijk voor een adviesprijs van 280 euro. Wat vindt jij van de Huawei Watch GT2 Pro? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties