Huawei Fit Watch met groot en rechthoekig scherm volledig gelekt

Huawei Fit Watch met groot en rechthoekig scherm volledig gelekt
Huawei komt met een nieuwe smartwatch die volgens een nieuw lek een rechthoekig ontwerp krijgt, vergelijkbaar met de Apple Watch. Het horloge heeft een groot scherm en een compleet pakket aan sportfuncties.

Huawei Fit Watch

Huawei lanceerde dit jaar al zijn Watch GT 2e-smartwatch dat we hier bij Androidworld al konden testen, maar dat wil niet zeggen dat we alles al hebben gezien op het vlak van slimme horloges. De aankomende Fit Watch is nu volledig gelekt, en we krijgen alvast renders, een prijs en verwachte specificaties te zien van het horloge, dat meldt Wareable. We duiken er meteen in.

[readmore articles="187784"]

Allereerst is er het opvallend grote en rechthoekige scherm. Het paneel heeft een 456 x 250-resolutie en een 1,64 inch formaat, waardoor en veel ruimte is om sportgegevens weer te geven zodat je niet telkens de Huawei Health-app op je telefoon hoeft te openen om naar details te kijken. Anderzijds kan dit grote scherm ook wel minder prettig zitten zijn voor gebruikers met een kleine pols, en er lijkt ook geen kleiner model te verschijnen.

Beeld van het horloge

Huawei stopt een hartslagsensor in de Fit Watch, maar ook gps, zodat je niet afhankelijk bent van de gegevens van je telefoon. Verder heeft de Fit Watch een accuduur van 10 dagen en hij is ook 5ATM-waterbestendig, dat wil zeggen dat hij tot 50 meter diepte de waterdruk kan verdragen. We krijgen ook al een beeld van de watchfaces die een eerder cartoonesk design hebben en een aantal kleurrijke bandjes die schijnbaar van siliconen zijn gemaakt.

[readmore articles="207816"]

Beschikbaarheid

Zoals gezegd, komt dit horloge met een toegankelijke prijs en die bedraagt  volgens de geruchten 119 euro. Het horloge zou worden voorgesteld tijdens de IFA-beurs die dit jaar beperkt doorgaat van 3 tot en met 5 september. Het is nog niet bekend of hij bij ons beschikbaar zal zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties