Honor MagicWatch 2-horloge voor 159 euro te koop in Nederland

Honor MagicWatch 2-horloge voor 159 euro te koop in Nederland

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Honor MagicWatch 2

Honor heeft zijn MagicWatch 2 in Nederland gelanceerd. Het horloge van Honor ondersteunt 15 verschillende fitnessmodi die het kan tracken en het horloge komt ook met 15 trainingsschema's voor sporters. Verder is er voor de hardlopers een 'Virtual Pacesetter' die een bepaald tempo adviseert om zo je vooraf gestelde eindtijd te behalen en bepaling van je VO2max. De MagicWatch 2 kan ook je mate van stress door de dag heen analyseren en het horloge bevat een app die je helpt met ademhalingsoefeningen die je tot rust brengen.

Verder is de Honor MagicWatch 2 ook een slim horloge, want het kan je meldingen tonen en het ondersteunt functionaliteiten zoals een weer-app en een app waarmee je door je muziek heen bladert. Je kan muziek ook offline bewaren op de 4 GB interne opslag om dan draadloos te verbinden met een bluetooth-headset. Je kan ook telefoongesprekken voeren met het horloge dankzij de ingebouwde microfoon. De MagicWatch 2 draait op de eigen smartwatchsoftware van Huawei dus niet op Wear OS.

Beelden van het horloge

Specificaties

Als we kijken naar de specificaties van het horloge, dan merken we eerst op dat er twee modellen zijn: een 42 mm vorm en een groter 46 mm exemplaar. Die eerste komt met een rond 1,2 inch AMOLED-scherm ten opzichte van het 1,39 inch paneel van de grotere variant. Verder werkt de MagicWatch 2 met een Kirin A1-processor die bedoeld is voor, kleinere verbonden apparaten. Huawei gebruikte die chip ook in zijn Watch GT2-horloge dat veel fysieke gelijkenissen heeft met de MagicWatch 2. Net als dat horloge kan ook deze MagicWatch 2 genieten van 14 dagen van gebruik met één enkele oplaadbeurt.

Beelden van het horloge

Verder is het horloge waterbestendig tot 50 meter diep, kun je via Huawei TruSeen 3.5 en de hartslagsensor je hartslag monitoren en via Huawei TruSleep je slaapgegevens analyseren. Er is helaas geen NFC aanwezig.

Beschikbaarheid

Honor maakte eerder al duidelijk dat het veel meer andere, slimme producten naast zijn smartwatches zal lanceren op de Nederlandse markt via zijn webshop. Zo komt ook de Vision-smart tv naar verwachting naar Nederland.

De Honor MagicWatch 2 zal vanaf 13 december te koop zijn voor de Early Bird-prijs van 159 euro. Meer informatie over de verschillende prijzen wordt later aan dit artikel toegevoegd. Wat denk jij van deze Honor MagicWatch 2? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Beelden van het horloge

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk