Honor Band 6 fitnesstracker met groot scherm kost 49,90 euro

Honor Band 6 fitnesstracker met groot scherm kost 49,90 euro

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Honor heeft wereldwijd zijn Band 6 fitnesstracker voorgesteld nadat die eind vorig jaar in China werd aangekondigd. De band 6 heeft een groter scherm, een waterdichte behuizing en hij kost 49,90 euro.

Update 24/03: De Honor Band 6 is nu ook buiten China aangekondigd en de prijs is bekend. We hebben dit artikel aangepast en opnieuw gepubliceerd.

Honor Band 6

De Honor Band-reeks staat bekend omwille van zijn voordelige prijs en het rijke palet aan functionaliteiten. De Band 6 verschijnt met een compleet nieuw scherm dat hem een stuk breder maakt, maar wat korter vergeleken met zijn voorganger. Het gaat om een 1,47 inch AMOLED-scherm met een resolutie van 368 x 194 pixels, en het scherm buigt lichtjes aan de randen.

Verder komt de opvolger van de Honor Band 5 met een hartslagsensor en een SPo2-bloedzuurstofmeter. Al die gezondheidsgegevens verzamelt hij terwijl hij ook 10 verschillende spotactiviteiten herkent. Het bandje kan verder je slaapkwaliteit analyseren en hij kan vrouwen informeren over hun menstruatiecyclus. Daarnaast kan hij je muziek bedienen en hij trilt voor meldingen die op het scherm verschijnen. De Band 6 is ook waterdicht en je kan ermee tot 50 meter diep duiken.

Honor Band 6 fitnesstracker met groot scherm kost 49,90 euro

De kleuren Sandstone Gray en Coral Pink

Via zijn app kan je daarnaast kiezen uit een uitgebreid aanbod van watchfaces en met één oplaadbeurt houdt de band 6 het 14 dagen vol. Je kan hem vervolgens opladen met zijn magnetische oplaadkabel.

Gerelateerde artikelen

Beschikbaarheid

De Band 6 verschijnt voor 49,90 euro op de markt en vanaf 28 maart zou hij wereldwijd te koop moeten zijn, eerst exclusief via AliExpress. Hij is verkrijgbaar in de kleuren Meterorite Black, Coral pink en Sandstone grey.

Honor heeft een tijdlang geen producten in Nederland op de markt gebracht als gevolg van de sancties die op het moederbedrijf Huawei rustten. Nu Honor als een onafhankelijke speler een tweede leven leidt, zou het ook met zijn smartphones een comeback kunnen maken in de Benelux. Of die dit jaar al op de agenda staat is echter nog niet bekend.

Honor Band 6 fitnesstracker met groot scherm kost 49,90 euro

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk