Google Pixel Watch-teaser: zo gaat de smartwatch eruit zien

Google Pixel Watch-teaser: zo gaat de smartwatch eruit zien

Jelle Passchier

door Jelle Passchier

Laatst geüpdatet

Google heeft zijn Pixel Watch op Google I/O laten zien in een teaser. Hierdoor krijgen we een goed beeld van wat we kunnen verwachten van de smartwatch. De Pixel Watch zal in de herfst, samen met de Pixel 7 en Pixel 7 Pro, officieel aankondigen.

Dit is de Pixel Watch van Google

De nieuwe Pixel Watch komt erg overeen met de renders van het horloge welke al eerder verschenen. Een Google-medewerker zou namelijk een prototype van de Pixel Watch hebben achtergelaten in een restaurant. Dankzij de teaser weten we zeker hoe het horloge eruit komt te zien, en we onder andere één formaat en een rond design met sterk afgerond randen. Verder zien we een kroon zichtbaar aan de zijkant van het horloge. Hiermee kun je vermoedelijk door de interface van de 'nieuwe' versie van Wear OS navigeren.

De Pixel Watch is verder gemaakt van glanzend roestvaststaal. Het horloge heeft een cirkelvormig ontwerp en krijgt hierdoor de looks van een klassiek horloge mee.

Wijzerplaten en kleur

Eerder waren er ook wijzerplaten gelekt van de Pixel Watch en daarop zagen we ook al een Fitbit-icoontje op één van de designs. Je kunt straks de Pixel Watch dan ook toevoegen in de Fitbit-app, wat ook een logische zet is omdat Fitbit sinds vorig jaar in handen is van Google.

De Pixel Watch komt mogelijk beschikbaar in een zwarte, gouden en grijze tint en zou 32 GB opslag krijgen, wat opvallend veel is voor een smartwatch. Mogelijk heeft de Pixel Watch een Exynos-chipset van Samsung en er wordt verwacht dat hij met de Google Assistent werkt.

Google Pixel Watch-teaser: zo gaat de smartwatch eruit zien

Wanneer beschikbaar?

Het horloge zal dit najaar verschijnen naast de Google Pixel 7-serie. Het horloge zal dan waarschijnlijk beperkt én in slechts een handjevol landen beschikbaar komen. Het is nog niet bekend of het horloge naar Nederland, België of zelfs naar Europa zal komen. Google vertelt ons later meer over het horloge.

Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen

Google Pixel Watch kopen

De Pixel Watch is de eerste smartwatch van Google-makelij. De smartwatch heeft een rond en minimalistisch ontwerp met gebogen glas en één draaiknop aan de zijkant. Het horloge gaat tot 24 uur mee met zijn accu en heeft Fitbit-integratie.

Vanaf 379 euro

Winkelen op:

Google Pixel Watch-teaser: zo gaat de smartwatch eruit zien

Specificaties

-Wordt later aangevuld-

Google Pixel Watch
Vorm Rond
Kleuren Zwart, goud en grijs
Scherm
Opslag 32 GB
Waterdicht Ja 
Software Wear OS 3.1
Processor Exynos W920 (verwachting)
Extra's Hartslagsensor
Adviesprijs n.n.b.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk