'Google Pixel Watch-wijzerplaten gelekt, integratie met Fitbit'

'Google Pixel Watch-wijzerplaten gelekt, integratie met Fitbit'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De vermoedelijke wijzerplaten van de Google Pixel Watch zijn gelekt. We krijgen 10 verschillende wijzerplaten te zien en wat opvalt is dat één ervan duidt op een integratie met de Fitbit-app. We bespreken wat we al weten over Googles eerste smartwatch.

Google Pixel Watch

De zogenaamde 'Wear OS 3-emulator' is een hulpmiddel van Google dat ontwikkelaars helpt om huh horloge-apps te optimaliseren voor de nieuwe versie. 9To5Google heeft nu in de laatste versie van de de emulator twee video's ontdekt waarbij we nieuwe wijzerplaten te zien krijgen. Alles wijst erop dat het gaat om wijzerplaten voor de Pixel Watch, omdat ze eerder al te zien waren in gelekte renders van het horloge die we begin december te zien kregen.

Laten we eerst stellen dat deze video's met wijzerplaten ons alvast meer vertrouwen geven in de het bestaan van de Pixel Watch. Al jarenlang duiken er regelmatig geruchten op over de komst van een smartwatch van Google-makelij. Ook dit jaar verschenen dergelijke berichten opnieuw, alleen waren ze afkomstig van Youtuber Jon Prosser die eerder al weleens foute informatie heeft gelekt. Maar nu zijn we dus veel meer overtuigd dat de Pixel Watch ditmaal echt op komst is.

via GIPHY

Laat ons eens kijken naar de gelekte wijzerplaten. Wat meteen opvalt is dat er een mix is van digitale en analoge designs, maar allemaal komen ze met de speelse kleuren die we al vaker zagen bij Googles Wear OS-design. In totaal zijn er tien wijzerplaten en je kan ze in onderstaande gif ontdekken.

Fitbit-integratie op komst?

Toch is er wel eentje die in het bijzonder opvalt en dat is een wijzerplaat met Fitbit-logo. Fitbit is sinds begin dit jaar een onderdeel van Google en het lijkt erop dat het bedrijf plannen heeft om de Pixel Watch te laten verbinden met de Fitbit-app. Dat zou betekenen dat gebruikers toegang krijgen tot een veel grotere waaier aan sport- en gezondheidsfuncties vergeleken met de mogelijkheden in Google Fit.

De gelekte wijzerplaat met Fitbit-logo

De gelekte wijzerplaat met Fitbit-logo

Al is er misschien toch een domper op de feestvreugde. In het begin van dit artikel zeiden we dat er twee video's zijn ontdekt waar deze wijzerplaten deel van uitmaken. De tweede video is naar verwachting bestemd voor alle markten buiten de Verenigde Staten en net daarin ontbreekt de wijzerplaat met het Fitbit-logo. Mogelijk wil Google de Fitbit-integratie eerst enkel in de VS lanceren.

Wat denk jij over deze onthullingen? Ben je blij dat Google nu echt aan een Pixel Watch werkt? En is het volgens jou een meerwaarde als die met Fitbit zou werken? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Meer populaire artikelen over de Google Pixel Watch
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen
Google Pixel Watch kopen

Google Pixel Watch kopen

De Pixel Watch is de eerste smartwatch van Google-makelij. De smartwatch heeft een rond en minimalistisch ontwerp met gebogen glas en één draaiknop aan de zijkant. Het horloge gaat tot 24 uur mee met zijn accu en heeft Fitbit-integratie.

Vanaf 379 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk