'Google Pixel Watch-prijs gelekt, duurder dan Galaxy Watch 5' (Update)

'Google Pixel Watch-prijs gelekt, duurder dan Galaxy Watch 5' (Update)

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De prijzen van de Google Pixel Watch zijn gelekt. Het horloge zal vanaf 349 dollar te koop zijn, wat zich mogelijk vertaalt naar een iets hogere prijs in euro. Het maakt de Pixel Watch iets duurder vergeleken met een Samsung Galaxy Watch 5, maar ook weer goedkoper dan een Apple Watch Series 8.

*Update 20/09: Er is informatie gelekt over de prijs van het wifi-model van de Pixel Watch. We hebben dit artikel bijgewerkt.

Google Pixel Watch-prijs

Dit najaar hebben we nog iets te goed van Google. En dat 'iets' noemt zich met de namen Pixel 7-serie en Pixel Watch. Beide producten moeten in de komende maanden aan het grote publiek worden getoond, en een lancering in oktober achten we het meest waarschijnlijk.

Volgens de laatste informatie die 9To5Google heeft vernomen zal de Pixel Watch minstens 349 dollar kosten, met mogelijk een iets hogere prijs in euro. Verder komt er ook een variant met 4G en die zal 399 dollar kosten en meer in euro. De Pixel Watch zal daarmee iets duurder zijn dan eerst werd gedacht. Toen werd nog gesproken over een beginprijs van 299 euro voor het wifi-model.

Als we even de vergelijking maken met andere horloges dan merken we dat de Pixel Watch iets duurder wordt dan de Samsung Galaxy Watch 5, want die is vanaf 299 euro te koop. De Pixel Watch zal wel een stuk voordeliger zijn dan de Apple Watch 8 Series die vanaf 499 euro te koop is.

Gerelateerde artikelen

Meer Pixel Watch-nieuws

De voorbije weken is er nog meer gelekt over het allereerste horloge van Google. Het bedrijf liet om te beginnen al een teaser zien van van zijn allereerste smartwatch. We weten bijvoorbeeld dat Google samen met het Fitbit-team aan het product werkt, en dat bleek ook al uit gelekte wijzerplaten. Het horloge is verder voorzien van een Exynos 9110-processor en over de accu is al meer bekend.

Wat denk jij van de prijzen van de Google Pixel Watch? Denk jij dat deze goed zijn, of zijn ze volgens jou aan de hoge kant? En kijk jij uit naar de lancering van de smartwatch, of is jouw aandacht eerder gericht op andere slimme horloges? Laat het ons weten in de reacties.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk