Pixel Watch te zien in officiële video van Google en alle kleuren gelekt

Pixel Watch te zien in officiële video van Google en alle kleuren gelekt

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De Google Pixel Watch is de ster in zijn eigen YouTube-video, waar Google het design van de smartwatch van dichterbij toont. We krijgen de draaikroon te zien, het mechanisme waarmee je het polsbandje bevestigt. De Pixel Watch wordt ook beschermd door Corning Gorilla Glass.

Pixel Watch-video

Wie minder graag nieuws leest over geruchten zal nog even op de tanden moeten bijten, want naarmate de lanceringsdatum van 6 oktober dichterbij komt, gaat Google geruchtenmolen harder aan het draaien. Nu zien we de Pixel Watch van wel heel dichtbij in onderstaande video die door Google op YouTube is geplaatst.

In de video zien we hoe mensen de smartwatch met zijn minimalistisch ontwerp dragen. De Pixel Watch komt in verschillende kleuren en ook de draaikroon en het gebogen glas zijn van dichtbij waar te nemen. Het valt op dat er geen twee, maar één knop is aan de zijkant.

Gorilla Glass, Fitbit en één knop

Op een gegeven moment zien we ook de onderkant van het horloge met daarbij het opschrift 'Gorilla Glass', al weten we niet of over Gorilla Glass Victus gaat of een oudere versie. Bij dat moment in de video is ook de sluiting van het horlogebandje in beeld. Tijdens de video zien we ook wijzerplaten, inclusief degene met een Fitbit-logo. Het bevestigt opnieuw dat deze smartwatch zal werken met de Fitbit-app.

Deze week zijn ook alle kleuren gelekt van de smartwatch, en dat door de geruchtenverspreider SnoopyTech. De Pixel Watch zal beschikbaar zijn in de kleuren Chalk, Charcoal, Coral, Hazel, Lemongrass, Obsidian, Coral Woven, Ivy Woven, Lemongrass Woven, Ivy Leather, en Obsidian Leather. We weten nu ook de prijs van het horloge, en die ligt iets hoger dan eerder werd gedacht.

De belangrijkste vraag blijft wel onbeantwoord: komt de Pixel Watch naar Nederland en België? Google Nederland maakte deze week alvast duidelijk dat het iets aan te kondigen heeft op 6 oktober, maar of het om dit horloge gaat, is nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk