'Google Pixel Watch: dit zijn de eerste renders van het horloge'

'Google Pixel Watch: dit zijn de eerste renders van het horloge'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Google werkt aan een eigen smartwatch en de eerste renders liggen nu al straat. Die informatie is afkomstig van geruchtenverspreider Jon Prosser. Volgens hem gaat het om officiële marketingafbeeldingen van het horloge, maar er zijn redenen om te twijfelen aan dat verhaal. We leggen het uit.

Google Pixel Watch

De narratief over een eerste smartwatch van Google-makelij is opnieuw springlevend. De Pixel Watch komt volgens geruchten van vorige week in 2022 en het moet een premium smartwatch worden die concurreert met de Apple Watch. De geruchtenverspreider Jon Prosser presenteert nu wat volgens hem officiële marketingafbeeldingen zijn.

We zien een rond horloge met een scherm ronder randen. Het scherm buigt langs de zijkanten en loopt naadloos door in het frame van de Pixel Watch. Verder zien we een telefoongesprek en navigatie op het scherm. Google stelt dat het hardware en software samenbrengt, want Google is natuurlijk ook de ontwikkelaar achter de Wear OS-software. De Pixel Watch is beschikbaar in verschillende silicone bandjes en er is nog geen variant met een lederen bandje te zien.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

'Google Pixel Watch: dit zijn de eerste renders van het horloge'

Zijn de geruchten betrouwbaar?

Er zijn een aantal argumenten om voorlopig voorzichtig te blijven wanneer je naar de renders kijkt. Allereerst zien we een aantal designinconsistenties als je de verschillende beelden naast elkaar bekijkt. Bovendien lekte Prosser in april alvast een beeld dat naar de Pixel Watch zou verwijzen. Het beeld liet toen een klein gedeelte zien van één de renders die hij recent openbaar maakte. Dat wijst erop dat de renders die we nu zien al minstens acht maanden oud zijn. Het is dus nog maar de vraag of de ontwerpen nog steeds relevant zijn, los van het feit of ze al dan niet echt zijn.

In het verleden heeft Prosser al betrouwbare informatie gelekt over Pixel-telefoons, maar hij heeft ook al een paar missers op zijn kerfstok. Wat denk jij van de renders die we hier te zien krijgen? Kijken we hier naar de echte Pixel Watch, of hoop je dat Google andere designkeuzes maakt?

Meer nieuw over Google

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk