Google Nieuws op je smartwatch, zo zou het eruit kunnen zien

Google Nieuws op je smartwatch, zo zou het eruit kunnen zien

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Google Nieuws is voor velen de app om het dagelijkse nieuws te consumeren. Is dat voor jou ook het geval? Dan zou je binnenkort je dagelijkste portie nieuws wel eens op je Wear OS-smartwatch kunnen bekijken.

Google Nieuws op je smartwatch

Nieuw bewijs toont aan dat Google mogelijk een hele eenvoudige versie van de Google Nieuws-feed voor smartwatches aan het maken is. Een Reddit-gebruiker heeft namelijk een vermelding van de Google Nieuws-app in de Play Store op zijn horloge gevonden en de screenshots op Reddit gedeeld.


Gerelateerde artikelen

De app is klaarblijkelijk nog niet beschikbaar om te downloaden want een zoekopdracht op Google Nieuws in de Play Store op smartwatch levert geen resultaten op. De Reddit-gebruiker is dus een van de weinigen en dankzij zijn screenshots krijgen we wel al een beeld van de app op smartwatches.

Je kan duidelijk zien hoe het lezen van het nieuws op zo'n klein scherm is. En het is gelukkig ook een zeer vereenvoudigde versie van de nieuwsfeed van de app. Je ziet de titel en afbeelding van een artikel, de nieuwscategorie en de tijd wanneer het artikel is gepubliceerd. Vervolgens is er de mogelijkheid om het nieuwsbericht op je smartphone te openen om het daar te lezen.

Of en wanneer de Google Nieuws-app beschikbaar komt op Wear OS-smartwatches, is niet bekend. Het lijkt ons in ieder geval wel leuk om vanaf de pols door het laatste nieuws heen te scrollen. Zou jij de app op je smartwatch gebruiken? En volg je Androidworld al op Google Nieuws?

Google Nieuws op je smartwatch, zo zou het eruit kunnen zien
Google Nieuws

Google Nieuws

Google Nieuws is een mooie samenvoeging van Google Play Kiosk en  Google Nieuws & Weer. Door in 2018 verschillende nieuwsdiens ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk