'Google lanceert nieuwe Pixel Buds-oortjes volgende week'

'Google lanceert nieuwe Pixel Buds-oortjes volgende week'

Google lanceert de Pixel Buds Pro op 11 mei tijdens Google I/O, dat blijkt uit nieuwe geruchten. De draadloze oortjes komen in drie kleuren, maar er is verder weinig bekend over de prijs of specificaties. Ze verschijnen volgende week samen met de Pixel Watch en Pixel 6a.

Google Pixel Buds Pro

Onze verwachtingen voor Google I/O volgende week krijgen steeds meer vorm. De geruchtenverspreider Jon Prosser zegt in een tweet dat Google de Pixel Buds Pro zal lanceren en wel "snel". Daarmee zegt hij niet wanneer precies, maar het lijkt te wijzen op een lancering tijdens Googles tweedaags evenement op 11 en 12 mei.

De Pixel Buds Pro zijn nieuwe draadloze oortjes die in vier kleuren verschijnen: Real Red, Carbon, Limoncello en Fog. En dat is de gelekte informatie waarmee we het voorlopig moeten doen. Het lijkt verder aannemelijk dat Google bij zijn Pro-oortjes ANC introduceert, ofwel active noise cancelling. De Pixel Buds 2 missen de mogelijkheid om storend achtergrondgeluid weg te filteren.

Pixel 6a en Pixel Watch

Naast een paar nieuwe draadloze oortjes, verwachten we nog meer nieuwe producten op de I/O-conferentie, die normaal vooral rond software draait. Google zal zijn eerste smartwatch voorstellen, de Pixel Watch, en het toont ook een nieuwe midrange telefoon met de Pixel 6a. Google-CEO Sundar Pichai maakte ons recent nog warm voor nieuwe hardware op I/O.

Toch moeten we wat de Pixel Buds Pro betreft nog even voorzichtig zijn, omdat voorlopig alleen Prosser beweert dat we die binnenkort gaan zien. Prosser heeft het met zijn Google-lekken meestal aan het rechte eind, maar hij was al enkele keren verkeerd, of het gebeurde dat een product toch later verscheen dan hij had verwacht. Mogelijk krijgen we in de aanloop naar 11 mei van nog meer bronnen de bevestiging dat de Buds Pro eraan komen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Google? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Google Pixel 6a
6,2 inch - px
Google Tensor

Meer info

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties