'Goedkope draadloze OnePlus Buds Z2 hebben ANC'

'Goedkope draadloze OnePlus Buds Z2 hebben ANC'

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Er is meer informatie bekend over de OnePlus Buds Z2, dat is een voordelig paar draadloze oortjes van OnePlus. Voor het eerst komen ze met active noise cancelling (ANC) en we weten ook meer over de verwachte accuduur.

OnePlus Buds Z2

OnePlus werkt aan een nieuw paar draadloze oortjes van de toegankelijke Buds Z-reeks, zoveel was al eerder bekend. We kregen al renders te zien van de nieuwe oordropjes en hun case. De bekende geruchtenverspreider Max Jambor geeft ons nu ook in een tweet wat meer informatie over de verwachte functies en specificaties.

Het belangrijkste nieuws is dat de oortjes met ANC komen, want dat hebben we bij OnePlus' voordelige Buds Z nog niet eerder gezien. Active noise cancelling wil zeggen dat de oortjes van hun microfoons gebruik maken om het storende achtergrondgeluid in je omgeving weg te filteren. We weten niet tot hoeveel decibels de ANC geluiden kan wegwerken.

- Lees verder onder de afbeeldingen -

'Goedkope draadloze OnePlus Buds Z2 hebben ANC'

Een andere belangrijke weetje is dat je oortjes met de nieuwere bluetooth 5.2-standaard werken, in plaats van bluetooth 5.0 bij de Buds Z. Het moet zorgen voor een groter bereik en een stabielere luisterervaring. De Buds Z2 gaan verder werken met Dolby Atmos-geluid en er is ook over de accu meer gelekt. De oortjes kunnen 5 uur lang muziek spelen met ANC of 7 uur lang zonder de functie. In combinatie met de accucapaciteit van de oplaadcase wordt dat 27 uur met ANC en 38 uur zonder.

Gerelateerde artikelen

Prijs en beschikbaarheid

Verder leren we nog meer interessante details over het design. Je zal de case via een usb-c-poort kunnen opladen en de oortjes zij IP55 stof- en waterbestendig. Ze kunnen dus zeker een flinke regenbui aan. Op dit moment weten we nog niet in welke kleuren de Buds Z2 verschijnen, wanneer ze op de markt komen of hoeveel ze gaan kosten.

OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2
OnePlus Buds Z2

OnePlus Buds Z2

De OnePlus Buds Z2 zijn toegankelijke draadloze oortjes die werken met active noise cancelling (ANC) om storende achtergrondgeluiden weg te filteren. De oortjes hebben 11 mm driver en ondersteunen Dolby Atmos.

€ 99

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk