Garmin Lily officieel: kleine, stijlvolle smartwatch vanaf 199 euro

Garmin Lily officieel: kleine, stijlvolle smartwatch vanaf 199 euro

Garmin heeft de Lily-smartwatch aangekondigd. Het gaat om een kleine, stijlvolle smartwatch met een uniek scherm met motief dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

Garmin Lily

De nieuwste telg in de Garmin-familie heet Lily en is bestemd voor vrouwen die dagelijks belangrijke gezondheidsgegevens willen bekijken. Het scherm van het nieuwe horloge kun je met een simpele polsbeweging laten oplichten. Dat scherm is voorzien van een stijlvol motief waarop activiteiten zoals stappen, verbrande calorieën, slaap en energieniveaus te bekijken zijn. Als je klaar bent, verdwijnt het scherm weer. De Lily geeft ook sms'jes, oproepen en agendaherinneringen op het scherm weer.

Garmin Lily officieel: kleine, stijlvolle smartwatch vanaf 199 euro

Klein en kleurig

De Lily is niet alleen qua kleur maar ook qua grootte op vrouwen gericht. De Lily heeft namelijk een ongelooflijk kleine kast van slechts 34 mm. Het horloge is dus geschikt voor polsen met een omtrek van 110-175 mm. De Lily komt daarnaast in een klassieke en sportieve ontwerp met verschillende kleuren, materialen en verwisselbare banden, waaronder leer en siliconen. Garmin wil er zo voor zorgen dat het horloge de 'perfecte accessoire' wordt.

GlasCorning Gorilla Glass 3
RandenGeanodiseerd aluminium
BehuizingVezelversterkte polymeer
BandSiliconen of leer
Grootte behuizing34,50 x 34,50 x 10,15 mm
KleurenschermNee (16 level grayscale)
Schermgrootte25,4 mm x 21,3 mm 
Schermresolutie240 x 201 pixels
Type schermTFT-LCD
Gewicht24 gram
AccuduurMaximaal 5 dagen (zonder Pulse Ox slaaptracking)

Diverse functies

De Garmin Lily heeft een aantal voor Garmin-bezitters bekende eigenschappen zoals de Body Battery, polshartslagmeting, stresstracking, menstruatietracking, ademhalingsmeting en meer. Daarnaast is er de geavanceerde slaapcontrole, een agenda, veiligheidsfuncties en de eerder genoemde smartphone-meldingen.

Uiteraard kun je met de Lily je workouts bijhouden en ook met activiteitenprofielen voor yoga, pilates, cardio, bewust ademhalen, krachttraining en meer deze verbeteren. De Lily beschikt over gps en je kan ermee zwemmen.

Alle gezondheids- en fitnessinformatie kun je in de Garmin Connect-app bekijken.

Garmin Connect™
De Garmin Connect-app is het hulpmiddel op je mobiel of het web om gezondheids- en fitnessgegevens van je Garmin-horloge te volgen, te analyseren en te delen. H ..

Meer info

Garmin Lily kopen

De sportuitvoering van de Garmin Lily kost 199,99 euro en de klassieke uitvoering 249,99 euro. De smartwatch is bij Garmin beschikbaar.

Garmin Lily Sport

Garmin Lily Klassiek

Lees meer over:
Garmin Garmin Connect™

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties