Garmin Forerunner 45 Plus officieel: betaalbaar sporthorloge voor hardlopers

Garmin Forerunner 45 Plus officieel: betaalbaar sporthorloge voor hardlopers

Garmin Forerunner 45 Plus

De Garmin Forerunner 45 Plus is zoals de naam al zegt, een vernieuwde versie van de Garmin Forerunner 45 met een tweetal extra functies voor een lagere prijs. Het gaat om een instap-sporthorloge voor de beginnende hardlopers. De Forerunner 45 Plus komt met ingebouwde GPS, hartslagsensor, is waterdicht tot 50 meter (5 ATM) en kan meldingen van je smartphone weergeven.

De Garmin Forerunner 45 Plus heeft een 1,04 inch scherm met een resolutie van 208 x 208 pixels. De afmetingen van het horloge zijn 42 x 42 x 11.4 mm. De accu gaat 7 dagen mee in smartwatchmodus en 13 uur in GPS-modus.

Garmin Forerunner 45 Plus

Nieuwe functies

Uiteraard verzameld het sporthorloge ook allerlei gegevens over je zoals je verbrande calorieën, je slaap, stress, je fitnessleeftijd, je VO2max en je Body Battery. Hiervoor worden natuurlijk ook gegevens van je trainingen voor gebruikt. Nieuw zijn de functies Race Predictor en Recovery Time Advisor. Beide statistieken zijn gebaseerd op hartslaggegevens en zijn afgeleid van de hartslagvariabiliteitsalgoritmen van Firstbeat. Firstbeat is een leverancier van fysiologische analyses en statistieken voor consumentenapparaten en Garmin heeft dit bedrijf vorige maand overgenomen.

Garmin Forerunner 45 Plus kopen

De Garmin Forerunner 45 Plus is vooralsnog alleen op de Engelse Garmin-website te vinden. Hier wordt het horloge voor 139,99 pond aangeboden. Dat is omgerekend zo'n 162 euro. Daarmee gaat de Forerunner 45 Plus de concurrentie aan met de Polar Unite en de Fitbit Charge 4. Beide kosten 150 euro.

Garmin Nederland geeft aan dat de Forerunner 45 Plus officieel niet in Nederland gevoerd zal worden omdat het een specifiek model voor geselecteerde dealers in Europa. Mogelijk neemt Decathlon, die op grotere schaal kan inkopen, de Forerunner 45 Plus op.

Garmin Connect™
De Garmin Connect-app is het hulpmiddel op je mobiel of het web om gezondheids- en fitnessgegevens van je Garmin-horloge te volgen, te analyseren en te delen. H ..

Meer info

Lees meer over:
Garmin Garmin Connect™

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties