Samsung Galaxy Watch 3: eerste foto's gelekt, twee varianten

Samsung Galaxy Watch 3: eerste foto's gelekt, twee varianten

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Samsung Galaxy Watch 3

Met zijn aankomende smartwacht slaat Samsung een cijfer over, en de Galaxy Watch 3 is deze maand uitgebreid gelekt. Toch bleef het wachten op de eerste beelden van het slimme horloge en die zijn bij deze gedeeld door het Zuid-Koreaanse Naver. De Galaxy Watch 3 kreeg zijn certificatie voor de SAR'-waarden en daarbij zijn de afbeeldingen gelekt.

We zien twee verschillende groottes van horloges, en dat is geheel volgens eerdere verwachtingen. De Watch 3 komt namelijk volgens eerdere geruchten in een 45 mm-model en een variant van 41 mm. We zien in onderstaande foto's dat beide horloges sterk op elkaar lijken, want ze hebben elk een metalen draairing, twee knoppen en vermeldingen van de minuten rondom het AMOLED-scherm. Waar de twee varianten verschillen, is met de draairing die bij het grotere horloge een ruwe, gekartelde afwerking heeft, terwijl de ring glad is bij de andere smartwatch.

Respectievelijk de 45 mm-variant en 41 mm-variant

Verwachte kenmerken

Veel meer ontdekken we helaas niet met beide afbeeldingen. Uit eerdere lekken bleek dat Samsung komt met een stevigere 8 GB opslag, wat een verdubbeling is ten opzichte van zijn huidige horloges. De Watch 3 krijgt daarnaast een nieuwe -nog onbekende - chipset en Corning Gorilla Glass DX-bescherming. Samsung komt dit keer met een hartslagmeter, EXG-tests, slaapanalyse, draadloos opladen, een MIL-STD-810G-bescherming en 5ATM-waterbestendigheid. Tot slot weten we dat Samsung ook zijn software voor smartwatches wil verbeteren.

Samsung Galaxy Watch

De eerste Galaxy Watch

Beschikbaarheid

Samsung zal zijn Galaxy Watch 3 samen met de Note 20-reeks en Fold 2-foldables lanceren tijdens een virtueel Galaxy Unpacked-evenement in augustus. Recent circuleerde de datum van 5 augustus alvast. Hier ontdek je nog meer over de Galaxy Watch 3. Kijk jij uit naar de horloges? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk