Fossil Gen 6 teaser: “Way more, way faster”

Fossil Gen 6 teaser: “Way more, way faster”

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Fossil heeft zijn volgende generatie smartwatches geteaset, vlak voordat Samsung zijn Galaxy Watch 4-reeks aan gaat kondigen. De fabrikant lijkt te focussen om meer mogelijkheden en meer snelheid voor zijn nieuwe smartwatches.

Fossil Gen 6 teaser

Fossil heeft eerder al eens de naam Gen 6 genoemd in combinatie met “behoorlijk grote hardware-upgrades”, waaronder een nieuwe chipset en ondersteuning voor het nieuwe Wear OS 3-platform. De horlogefabrikant teaset nu deze Gen 6 op zijn website met bovenstaande afbeelding.

We gaan er dus vanuit dat de Gen 6-horloges op het nieuwe Wear OS 3 draaien. Dit platform komt met nieuwe functies, wordt gebruiksvriendelijker, een (broodnodige) langere accuduur en integratie met Googles Fitbit. Het is echter niet duidelijk of Fossil dit platform vanaf de lancering zal gebruiken of dat de horloges in 2022 pas worden bijgewerkt.

Het lijkt er ook op dat Fossil van plan is om de Wear 4100-chipset van Qualcomm in te zetten, omdat het snelheid als focus heeft bij de nieuwe smartwatches.

Get ready, our newest smartwatch is coming and will be better than ever. The latest technology wrapped in the most current and timeless styles make our Gen 6 smart watches a must-have for the season and beyond. You’ve already fallen for our Gen 5 and now it’s time to get to know the newest member of the Fossil smartwatch family.

Gen 6 is coming

Gerelateerde artikelen

Morgen zullen we de Galaxy Watch 4 en de Classic-versie te zien krijgen die draaien op Samsungs nieuwe One UI Watch-interface die gebaseerd is op Googles Wear OS 3. De teasers daarvan kun je hier bekijken. Hopelijk kondigt Fossil zijn Gen 6-variant met Wear OS 3 ook snel aan.

Kijk jij uit naar de Gen 6-horloges van Fossil? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk