Fitbit Versa 2, Inspire 2 en Charge 4 krijgen nieuwe functies

Fitbit Versa 2, Inspire 2 en Charge 4 krijgen nieuwe functies

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Fitbit stelt nieuwe functionaliteiten beschikbaar voor de eigenaren van de Versa 2, Inspire 2 en Charge 4. Zij krijgen hierdoor toegang tot meer inzichten in hun gezondheid en welzijn.

1. Gratis toegang tot persoonlijke inzichten

Eigenaren van de Fitbit Versa 2, Inspire 2 en Charge 4 hebben vanaf nu gratis toegang tot functies van de Fitbit Versa 3 en de Fitbit Sense. Het gaat om toegang tot persoonlijke inzichten in trends van de afgelopen week. Deze gegevens zijn zichtbaar in het Health Metrics-dashboard in de Fitbit-app. Dit dashboard is te vinden in de app en toont biometrische gegevens afkomstig van de sensoren op een Fitbit-apparaat.

De 7-daagse inzichten zijn, samen met de 30-daagse variant, oorspronkelijk onderdeel van het betaalde Fitbit Premium-abonnement. Die eerste variant is nu dus ook voor niet Premium-leden op bovenstaande wearables te gebruiken.

Fitbit Versa 2, Inspire 2 en Charge 4 krijgen nieuwe functies

2. Fitbit Premium-leden

Fitbit Premium-leden krijgen binnenkort de mogelijkheid om persoonlijke grenswaarden in te zien via het Health Metrics-dashboard waarmee veranderingen sneller opgemerkt worden. Fitbit-gebruikers kunnen zo hun eigen gezondheid en welzijn dus beter in de gaten houden, want ze krijgen inzicht in hoe vaak hun waarden binnen het streefbereik vallen over een periode van dertig dagen. Premium-leden kunnen daarnaast ook hun bloedglucosespiegels via de app delen in een PDF-rapport met hun zorgverlener.

Gerelateerde artikelen

3. Fitbit Charge 4 krijgt SpO2-metingen

Tot slot kunnen alle Fitbit Charge 4-gebruikers na een update, die voor deze maand gepland staat, hun SpO2-metingen gratis op hun pols bekijken en gegevens over hun SpO2 en huidtemperatuur bekijken in het Health Metrics-dashboard. De schommelingen in de zuurstofsaturatie van je bloed (SpO2) worden samen met de huidtemperatuur in grafieken weergegeven.

Heb jij een Fitbit Versa 2, Inspire 2 of Charge 4 en kijk je ernaar uit om één van deze functies te proberen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Fitbit

Fitbit

Fitbit is bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van devices waarmee mensen gezonder kunnen gaan leven en actiever kunnen worden. Door middel van h ..
Fitbit Versa 2, Inspire 2 en Charge 4 krijgen nieuwe functies

Fitbit Versa 2

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk