Fitbit Sense, Inspire 2 en Versa 3: nieuwe tracker en twee horloges

Fitbit Sense, Inspire 2 en Versa 3: nieuwe tracker en twee horloges

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Fitbit Sense met Google Assistent en Fitbit Premium

De Fitbit Sense kun je zien als het topmodel van Fitbit. Het is namelijk Fitbits meest geavanceerde gezondheidssmartwatch. Het apparaat combineert alle belangrijke gezondheids-, fitness- en slimme functies, die ook te vinden zijn op andere Fitbit-smartwatches, met nieuwe mogelijkheden. Daarbij kun je denken aan ingebouwde gps, 20+ trainingsmodi, SmartTrack, automatisch activiteiten volgen, Cardio Fitness Level en Score, en geavanceerde slaaptools.

De Fitbit Sense is tevens ’s werelds eerste smartwatch met een elektrodermale activiteitssensor (EDA). Deze sensor helpt je stress te beheren. Verder beschikt de Fitbit Sense over Fitbit Pay, geavanceerde hartslagmonitoringtechnologie, waterbestendigheid tot 50 meter diep, een nieuwe ECG-app en een huidtemperatuursensor om de pols.

Foto van de Fitbit Sense

Daar blijft het niet bij. De Sense komt ook met een ingebouwde luidspreker en
microfoon om oproepen aan te nemen en sms-berichten te beantwoorden met spraakopdrachten, ondersteuning voor contactloze betalingen en toegang tot apps en wijzerplaten. Met al deze mogelijkheden kan de Sense volgens Fitbit ruim zes dagen mee op één acculading en is in 12 minuten voldoende opgeladen om een volledige dag te gebruiken.

De Fitbit Sense heeft AMOLED-scherm dat dankzij een geïntegreerde lichtsensor het scherm automatisch dimt. Het scherm heeft ook een optionele always-on-modus. Deze modus vergt wel meer energie van de accu.

Google Assistent

Fitbit is overgenomen door Google. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Fitbit Sense met de Google Assistent komt: "Met de toevoeging van Google Assistent kun je herinneringen instellen voor je training, mindfulness-oefeningen of bedtijd, het weer bekijken, desinfecterend middel aan je boodschappenlijst toevoegen en thuis slimme apparaten bedienen door tegen je horloge te praten."

De Fitbit Sense komt met een proefabonnement op Fitbit Premium van zes maanden. Fitbit Premium beschikt over een nieuwe gezondheidsdashboard. Dit dashboard geeft je informatie over je gezondheid en welzijn, zoals hartslagvariaties, ademhalingsfrequentie en SpO2. Fitbit Premium geeft zijn gebruikers extra begeleiding en motivatie om bepaalde doelen te behalen.

Fitbit Sense

Fitbit Versa 3 met Google Assistent

De Fitbit Versa 3 is de opvolger van de Fitbit Versa 2 uit 2019. De Versa 3 is wederom een fitness-smartwatch maar ditmaal is gps ingebouwd. Je hoeft dus geen smartphone mee te nemen om de route van je workout vast te leggen. Daarnaast profiteert de Versa 3, net als de Fitbit Sense, van de overname van Google door de toevoeging van de Google Assistent.

Fitbit Versa 3

De Versa 3 komt tevens met Fitbit Pay, apps en wijzerplaten, ondersteuning voor Spotify, een ingebouwde
luidspreker en microfoon om korte telefoongesprekken te voeren, inkomende gesprekken naar voicemail te
sturen en het belvolume aan te passen. Alle Fitbit Versa 3-functies zijn ook beschikbaar op Fitbit Sense en ze maken gebruik van dezelfde magnetische oplader. De Versa 3 gaat ook zes dagen mee op één batterijlading en is in 12 minuten voldoende opgeladen om een volledige dag te gebruiken.

Fitbit Inspire 2 met Fitbit Premium

De Fitbit Inspire 2 volgt de Inspire van vorig jaar op als betaalbare fitnesstracker met geavanceerde functies zoals het aantal minuten in actieve zones, een verbeterd design en een helderder scherm met een batterijduur van 10 dagen. De Inspire 2 beschikt over connected-gps dus je zul je je smartphone mee moeten nemen om gebruik te maken van gps.

Foto van de Fitbit Inspire 2

De fitnesstracker helpt je gezonde leefgewoonten op te bouwen met motiverende functies zoals meer dan 20 trainingen, geavanceerde slaaptools, 24/7 hartslagmeting, registratie je voeding, hydratatie en gewichtsregistratie. De Fitbit Inspire 2 komt met een gratis proefperiode van één jaar voor Fitbit Premium.

Prijzen

De drie Fitbit-wearables vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order op Fitbit.com en online bij bol.com en Coolblue. Vanaf eind september zijn de producten wereldwijd beschikbaar.

> Fitbit Sense - carbon/roestvrij staal antraciet - 329,95 euro

> Fitbit Sense - ivoorwit/zachtgoud roestvrij staal - 329,95 euro

> Fitbit Versa 3 - zwart aluminium, antiekroze/zachtgoud aluminium - 229,95 euro

> Fitbit Versa 3 - nachtblauw/zachtgoud aluminium - 229,95 euro

> Fitbit Inspire 2 - zwart, ivoorwit of antiekroze - 99,95 euro

Accessoires voor de Inspire 2 worden apart verkocht vanaf 19,95. Dat geldt ook voor de accessoires van de Fitbit Sense en Fitbit Versa 3. Deze worden vanaf 24,95 euro aangeboden.

Fitbit

Fitbit

Fitbit is bedrijf dat zich heeft toegelegd op het ontwikkelen van devices waarmee mensen gezonder kunnen gaan leven en actiever kunnen worden. Door middel van h ..

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk