Fitbit presenteert Charge 2 en Flex 2

Fitbit presenteert Charge 2 en Flex 2

Fitbit Charge 2 en Flex 2

Fitbit is een zeer populaire fabrikant als het gaat om activiteitentrackers en heeft de Fitbit Charge 2 gepresenteerd, inderdaad de opvolger van de Charge van vorig jaar. Het apparaatje is uitgerust met een groter OLED-scherm, waardoor je er nog meer informatie op kunt zien, waaronder je hartslag die met de ingebouwde hartslagmeter te checken is. Een GPS-module is niet ingebouwd, waardoor je altijd je smartphone bij je moet hebben tijdens het lopen, hardlopen of fietsen.

Er is ook een hoogtemeter in het apparaatje geplaatst, evenals een accelerometer. Een nieuwe relaxfunctie is ook in de tracker te vinden en deze maakt gebruik van je hartslag. Hiermee krijg je aanwijzingen hoe je moet ademen, zodat je je hartslag wat kunt laten zakken, bijvoorbeeld na een intensieve work-out. Nieuw is ook de mogelijkheid om bandjes te verwisselen, waardoor je zo een eigen identiteit aan de tracker kunt geven.

Ook presenteerde de bedrijf de Flex 2, een goedkopere tracker met minder functies. Die tracker is echter wel waterdicht en kan onder andere stappen en slaap bijhouden. Het display bevat vijf kleine ledjes die je in kunt stellen, waardoor je altijd op de hoogte blijft van bepaalde activiteiten en notificaties. Deze tracker kan niet alleen als armband gebruikt worden, maar bijvoorbeeld ook als ketting.

Beschikbaarheid

De Charge 2 komt uit in verschillende varianten, waarbij het materiaal van de bandjes verschilt. De classic collection-modellen zijn te koop vanaf € 159,95, terwijl er ook nog Luxe en Special Edition Collection-modellen op de markt komen. Een extra klassiek bandje kost € 29,95, terwijl een lederen variant € 69,95 moet opbrengen. De Flex 2 is te koop vanaf € 99,95 in vijf verschillende kleuren, terwijl accessoires ook tegen een meerprijs te koop zijn.

Bron: Fitbit 1 en 2

Lees meer over:
Fitbit

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties