Naar content
Trending apps
 • Inbox by Gmail

 • Maps: Navigatie en OV

 • WhatsApp Messenger

 • Messenger

 • Facebook

Trending games
 • Ghostbusters World

 • Asphalt 9: Legends - 2018’s New Arcade Racing Game

 • Pokémon Quest

 • PUBG Mobile

 • Super Mario Run

Trending smartphones
 • ASUS ZenFone 6

 • OnePlus 7 Pro

 • Google Pixel 3a XL

 • Xiaomi Mi 9T

 • Huawei P30 Pro

Nieuwste tablets
 • Samsung Galaxy Tab A 10.5

 • Samsung Galaxy Tab S4

 • Samsung Galaxy Tab S3 9.7

 • Asus Zenpad 3S 10

 • Sony Xperia Z4 Tablet

Update voor de Fitbit-app

Fitbit lanceert nieuwe wearables: Versa Lite Edition, Inspire (HR) en Fitbit Ace 2

· 06 maart 2019

Fitbit heeft vier nieuwe wearables aangekondigd, de Fitbit Versa Lite Edition, de Inspire HR en Inspire en de Fitbit Ace 2.

Fitbit

Fitbit is een bekende fabrikant die zogenaamde wearables uitbrengt zoals activiteitentrackers en smartwatches. Met de vier nieuwe wearables wil het bedrijf een gezonde, sportieve leefstijl binnen bereik van meer consumenten over de hele wereld brengen. De verschillende trackers en smartwatches moeten aansluiten bij de wensen van de consument, en bieden zoals gebruikelijk toegang tot het Fitbit-platform met zijn motiverende software, uitgebreide gezondheidsgegevens en - volgens Fitbit - ’s werelds grootste sociale netwerken voor een gezonde leefstijl. 

Volgens een rapport van onderzoeksbureau IDC zal naar verwachting in 2022 wereldwijd 189 miljoen producten worden verscheept. Ten opzichte van het afgelopen jaar, waar ruim 125 miljoen wearables wereldwijd zijn verscheept, is dit een flinke toename. Hoewel de groei wordt aangedreven door smartwatches, blijven trackers een belangrijk onderdeel van het gehele segment. Volgens Fitbit zijn er dus volop kansen om nieuwe consumenten te trekken door zowel smartwatches als trackers aan te bieden die toegankelijker zijn en betaalbaar zijn geprijsd. 

Update voor de Fitbit-app

Fitbit meldt tevens dat er binnenkort een nieuwe versie van de app komt, waarin gebruikers het dashboard
verder kunnen personaliseren, nieuwe content kunnen ontdekken en eenvoudiger contact kunnen leggen met andere gebruikers in het sociale netwerk van Fitbit. Deze update komt ook met Fitbit Focus: een nieuw onderdeel bovenaan het dashboard, met relevante informatie, berichten en tips om de gebruiker geïnformeerd, betrokken en gemotiveerd te houden.

Fitbit Versa Lite Edition

Fitbit Versa Lite Edition is zoals de naam al zegt, een lichtere uitvoering van de Fitbit Versa. De Fitbit Versa Lite is een smartwatch voor dagelijks gebruik die alle basisfuncties op het gebied van fitness- en slimme mogelijkheden van de Versa bevat:

> Automatische herkenning van activiteiten

> PurePulse 24/7 hartslagmeting en slaapregistratie

> Meer dan 15 doelgerichte trainingen

> Connected GPS, app-meldingen, 4 apps en tot ruim vier dagen batterijduur

Afbeelding van de Fitbit Versa Lite Edition

Dan is er nog de SpO2 zuurstofverzadigingssensor die je helpt om gezondheidsrisico’s op de langere termijn te signaleren, zoals slaapapneu. De Versa Lite is met één knop bedienen en wordt geleverd in een lichtgewicht, waterdicht design (waterdicht tot 50 meter diep).

Fitbit Versa Lite Edition kopen

De Fitbit Versa Lite Edition komt in maart in de kleuren wit, lila, magenta en zeeblauw op de markt voor € 159,95 en is daarmee de best geprijsde smartwatch van Fitbit tot nu toe. Daarnaast zijn er ook vele accessoires zoals waterdichte siliconen en sportieve geweven bandjes. De prijzen van deze accessoires variëren van € 29,95 tot € 99,95.

Fitbit Inspire en Fitbit Inspire HR

De Fitbit Inspire en Fitbit Inspire HR zijn vorige maand al voor de zakelijke markt aangekondigd en komt nu ook binnen polsbereik voor de consument. 

De Fitbit Inspire is bestemd voor consumenten die nog geen ervaring hebben met wearables en op
zoek zijn naar een betaalbare, gebruiksvriendelijke tracker. Deze tracker biedt alle essentiële gezondheids- en fitnessfuncties om gemotiveerd te blijven:

> Automatische bewegings-, trainings- en slaapregistratie

> Badges bij het behalen van doelen

> Reminders to Move

> Timer- en stopwatch-apps

Afbeelding van de Fitbit Inspire HR

Beide producten kenmerken zich door hun eigentijdse, comfortabele en waterdichte design (waterdicht tot 50 meter diep) met touchscreen, app-meldingen en tot 5 dagen batterijduur voor dag-en-nachtgebruik. De Fitbit Inspire HR is gelijk aan de Inspire behalve de extra hartslagsensor.

Fitbit Inspire (HR) kopen

De Inspire HR is in maart verkrijgbaar voor € 99,95 in zwart, lila en zwart met wit; de Inspire is verkrijgbaar voor € 69,95 in zwart en sangria. Voor deze trackers is er ook een breed scala aan sportieve en modieuze polsbandjes aanwezig. De prijzen hiervan lopen van € 19,95 tot € 69,95.

Fitbit Ace 2

De Fitbit Ace 2 volgt de Fitbit Ace van vorig jaar op en is bestemd voor de sportieve kleintjes. Deze wearable moet kinderen vanaf 6 jaar helpen om op jonge leeftijd gezonde gewoontes aan te leren. De Ace 2 moedigt
hen aan om meer te bewegen met familie en vrienden.

De Ace 2 heeft een nieuw, waterbestendig ontwerp (waterdicht tot 50 meter diep)  met een stootband om het scherm te beschermen. Uiteraard is het uiterlijk aangepast op de doelgroep, zo is de Ace 2 verkrijgbaar in diverse vrolijke en stoere kleuren en diverse accessoires met speelse designs.

Foto van de Fitbit Ace 2

Er zijn voor de Ace 2 ook een aantal nieuwe interactieve en aanpasbare wijzerplaten beschikbaar, evenals motiverende uitdagingen om in beweging te blijven, kleurrijke avatars en profielfoto’s waarmee kinderen hun profiel in de Fitbit-app kunnen personaliseren. Verder kunnen ouders een Fitbit Family-account aanmaken, zodat ze de activiteiten van hun kinderen kunnen volgen.

Fitbit Ace 2 kopen

De Fitbit Ace 2 is vanaf het begin van de zomer verkrijgbaar in de uitvoeringen koraalrood met
turquoise of nachtblauw met neongeel en kost € 69,95. Bij de accessoires voor de Fitbit Ace 2 is er keuze uit Classic siliconen polsbanden in stoere, felle kleuren als paars, koraalrood met turquoise of nachtblauw met
neongeel. Daarnaast zijn de banden speels bedrukt met stimulerende teksten en opvallende grafische
motieven, speciaal voor kinderen. Prijzen lopen van € 24,95 tot € 29,95.

De nieuwste artikelen over Fitbit

Deze 5 apps installeert Sven als eerste op zijn nieuwe smartphone

Fitbit Inspire is de nieuwe fitnesstracker voor zakelijk gebruik

Fitbit Charge 3 review: fijne activiteitentracker is weer ietsje beter geworden

Fitbit Pay in Nederland: zo betaal je met je Fitbit

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Reacties (3)
Bezig met laden van reacties...