Deze draagbare airconditioner stop je gewoon in je t-shirt

Deze draagbare airconditioner stop je gewoon in je t-shirt
De Sony Reon Pocket is een aircoshirt die je tijdens de warme zomers koel moet houden. Het product is nu te koop in Japan.

Sony Reon Pocket

De Reon Pocket is een 'draagbare airco' die Sony vorig jaar al gelanceerd heeft via een crowdfunding project. Nu brengt de fabrikant het product op de Japanse markt voor zo'n 125 euro.

De Reon Pocket plaats je in een zakje aan de binnenkant van een speciaal ontworpen t-shirt. Dat zakje zit aan de achterzijde onder de nek. Daarna verbind je het apparaat via bluetooth aan een bijbehorende app waarmee je de temperatuur van de Reon Pocket kunt regelen.

Sony Reon Pocket

De temperatuur is afhankelijk van het het weer of de voorkeur die je in de app aangeeft. Er is namelijk een automatische modus die zich automatisch aanpast aan de temperatuur. Wanneer deze modus is ingeschakeld, zal het koelen aan het begin van een wandeling nog meevallen. Maar de werking neemt geleidelijk toe naarmate je verder loopt en het warmer krijgt. De Reon Pocket kan zo'n 13 graden Celsius koeler worden.

Accu is snel leeg

Het werkt in feite door warmte te absorberen of af te geven. Het effect is dan een koel of warm gevoel. De Sony Reon Pocket werkt zowel als verwarming als airconditioning. Je kan het dus het hele jaar door gebruiken. Helaas gaat de accu van de Reon Pocket maar 2,5 uur mee dus zul je hem regelmatig moeten opladen. Dan kan via een usb c-aansluiting.

Lees meer over:
Sony

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties