Deze Samsung Galaxy Watch-horloges krijgen een grote SmartThings-update

Deze Samsung Galaxy Watch-horloges krijgen een grote SmartThings-update

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Je kan als Galaxy Watch-gebruiker je slimme apparaten bedienen via de SmartThings op je mobiel, maar Samsung maakt dat nu nog eenvoudiger. Je kan je smarthome nu ook vanaf je pols bedienen.

Direct vanaf je pols 

Dankzij de nieuwste SmartThings-app-update kun je je slimme lampen, luchtreinigers, thermostaten, zonwering en andere smarthome-apparaten direct vanaf je pols bedienen. Je hoeft de app niet meer te openen. Je kan nu namelijk eenvoudig vanaf de wijzerplaat naar rechts vegen om toegang te krijgen tot SmartThings. Deze nieuwe SmartThings-app-update is beschikbaar voor de Galaxy Watch 5- en Watch 4-serie.

Samsung geeft een aantal voorbeelden voor de SmartTag, luchtreinigers, thermostaten en jaloezieën bedienen.

  • SmartTag: belsignaal starten/stoppen en belvolume regelen
  • Luchtreinigers: ventilatorsnelheid aanpassen
  • Thermostaten: stel de temperatuur in en regel de ingestelde temperatuur voor verwarmen/koelen
  • Jaloezieën: drie commando's op maat (openen, sluiten, pauzeren), niveau aanpassen.
Deze Samsung Galaxy Watch-horloges krijgen een grote SmartThings-update
SmartThings

SmartThings

SmartThings geeft je inzicht in je smarthome-apparaten, helpt je in het huishouden en je ervaringen verbeteren, zowel binnen- als buitenshuis. ..

Ondersteuning voor meer slimme apparaten

Samsung brengt ons ook op de hoogte van andere nieuwe mogelijkheden in versie 1.1.08 van de SmartThings-app. Het bedrijf heeft het over de nieuwe functie die we begin dit jaar ook voorbij zagen komen, namelijk ondersteuning voor meer slimme apparaten waaronder camera's.

De samenwerking tussen SmartThings en Google Home is hier de belangrijkste. Die begon in oktober van 2022 met het verschijnen van slimme apparaten in zowel de SmartThings als de Google Home-app. Nu wordt die samenwerking uitgebreid met Ring- en Nest-integratie voor de Galaxy Watch. Je kunt dus op je Galaxy Watch de camerafeed van je Ring-camera of Nest-deurbel bekijken. Je kan zelfs een gesprek met de pakketbezorger voeren vanaf je Galaxy Watch. Hoe dan ook, met een Galaxy Watch heb je je camerafeed altijd om de pols.

  • Livestream huis- en deurbelcamera's van Ring en Nest die het WebRTC-protocol ondersteunen. Gebruikers van een deurbelcamera kunnen via hun Galaxy Watch ook rechtstreeks praten met bezoekers die voor de deur staan.

Tenslotte kan je je Galaxy Watch ook verbinden met een Samsung Smart TV. Dit is mogelijk in combinatie met de nieuwste Samsung Smart TV's die BT HID ondersteunen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de SmartThings-app? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen
Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kopen

De Galaxy Watch 5 Pro is Samsungs meest premium smartwatch met meer functies dan ooit. Het slimme horloge komt met veel extra functies en een extra stevig en stijlvol design.

Vanaf 469 euro

Winkelen op:

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk