Deze draadloze JBL-oortjes hebben een touchscreen op hun case

Deze draadloze JBL-oortjes hebben een touchscreen op hun case

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

De JBL Tour Pro 2 zijn voorgesteld en het zijn een nieuw paar premium oortjes. Toch is het meest opvallende de oplaadcase die verschijnt met een touchscreen. Je kan daarmee je muziek beheren of je meldingen bekijken. De Tour Pro 2 zijn vanaf 249 euro te koop.

JBL Tour Pro 2-oortjes

JBL heeft met zijn Tour Pro 2-oortjes een eyecather gelanceerd. Ze zijn namelijk de eerste draadloze oortjes die met een eigen touchscreen komen voor de bediening, anders dan alleen gebarennavigatie. JBL gebruikt een 1,45 inch LCD-paneel dat je gebruikt om je muziek te beheren, je oordopjes aan te passen, en oproepen, berichten en social media-meldingen te ontvangen.

Als je je op de Tour Pro 2 even de active noise-cancelling (ANC) wil aanzetten, dan kan dat dus met een gebaar, een aanpassing in de app van JBL of het touchscreen op de oplaadcase. JBL noemt zijn ANC trouwens 'aanpasbare ANC', omdat ze zich aanpast aan jouw gehoor. Daarvoor moet je eerst een gehoortest doen via de app.

Verder komen ze met 100 mm drivers en 'JBL Spatial Sound', wat wil zeggen dat geluid vanuit verschillende richtingen kan klinken. De Tour Pro 2 moeten ook erg geschikt zijn om telefoongesprekken te voeren dankzij hun zes microfoons. De oortjes kunnen het 10 uur lang volhouden met één oplaadbeurt en de oplaadcase verlengt de gebruiksduur met nog eens 30 uur.

De Tour Pro 2 is ook in een champagnekleur verkrijgbaar

De Tour Pro 2 is ook in een champagnekleur verkrijgbaar

JBL Tour One M2-koptelefoon

JBL lanceert naast zijn oortjes ook een nieuwe Tour One M2-koptelefoon. Hij komt met True Adaptive ANC die de ruisonderdrukking in real-time aanpast aan de omgeving. Daarnaast kan jij je ook zelf aanpassen aan je omgeving met de Ambient Aware-functie waarmee je mensen in je omgeving goed kan verstaan zonder dat je je oortjes hoeft uit te doen. De ingebouwde spraakherkenning reageert op je stem, pauzeert de muziek en schakelt Ambient Aware in.

Het geluid komt van JBL Pro-tuned drivers en het wordt verder aangepast aan jouw gehoor. De De accu van de Tour One M2 laat je 50 uur naar muziek luisteren, of 30 uur als je de hele tijd ANC gebruikt. Ten slotte heeft JBL met het zijn design ervoor gezorgd dat je de Tour One M2 compact met je mee kan dragen. Hij heeft een opvouwbaar design en werkt net als de Tour Pro 2-oortjes met bluetooth 5.3.

De JBL Tour PRO 2 en de JBL Tour ONE M2 zijn vanaf januari 2023 verkrijgbaar in de kleuren zwart en champagne voor 249 euro en 299 euro. Vorig jaar lanceerde JBL ook een serie koptelefoons en we hebben de Tour One toen uitgebreid getest.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk