Albert Heijn lanceert Wear OS-app voor smartwatches

Albert Heijn lanceert Wear OS-app voor smartwatches

Volgens Albert Heijn hebben klanten altijd hun handen vol in de winkel en zijn ze dan bang om hun telefoon op de grond te laten vallen. De AH Wear-app moet dit probleem oplossen.

AH Wear-app om je pols

De AH Wear-app is geschikt voor smartwatches die draaien op Wear OS. Heb je zo'n smartwatch? Dan heb je met deze app je altijd je Bonuskaart om je pols en kan je eenvoudig door je boodschappenlijstje heen scrollen. Je kan met de app ook uitchecken bij de Zelfscan in de supermarkt.

Je kan de AH Wear-app gebruiken als bonuskaart gebruiken en om koopzegels in te leveren. Daarnaast fungeert de app als boodschappenlijstje. Je ziet namelijk het lijstje om je pols dat je in de Albert Heijn-app of op de website hebt gemaakt. Vervolgens kan je meer van een product toevoegen of een product verwijderen. Na het betalen kan je met je horloge het poortje bij de Zelfscan-uitgang openen.

Zo werkt het

Zodra je de app op je telefoon en je smartwatch hebt gedownload, log je op je telefoon in met je Albert Heijn-account. Je wordt automatisch ingelogd op je horloge. Je kan de AH Wear-app voor Android nu in de Google Play Store downloaden.

Let op: De app is onderdeel van een pilot van Tech Labs dus wellicht zijn er nog wat schoonheidsfoutjes op te merken. Albert Heijn is in ieder geval erg benieuwd naar feedback van smartwatchgebruikers.

De AH Wear-app wordt toegevoegd aan een hele serie apps van Albert Heijn in de Google Play Store. Zo is er de officiële Albert Heijn-app, en de AH Compact bestel- en bezorgapp voor kleinere huishoudens. Onlangs lanceerde de supermarktketen de FoodFirst Leefstijlcoach, om mensen op een positieve manier helpen om beter te eten, meer te bewegen, goed te ontspannen en lekkerder te slapen.

AH Wear
Volgens Albert Heijn hebben klanten altijd hun handen in de winkel en zijn dan bang om hun telefoon op de grond te laten vallen. De AH Wear-app moet dit probleem opl ..

Meer info

Albert Heijn lanceert Wear OS-app voor smartwatches
Lees meer over:
Smartwatch Wear OS AH Wear

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties