5 activiteitentrackers voor onder de €100

5 activiteitentrackers voor onder de €100

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

Fitbit Charge 2

Fitbit is een bekende naam in deze markt en het bedrijf heeft al een aantal producten op de markt gezet. De Fitbit Charge kan je bewegingen en ook je hartslag meten. Het beschikt over een groot scherm die je duidelijk de informatie laat zien die je nodig hebt. Ook ontvang je er notificaties op en kun je zien wie er belt. Wanneer je te lang zit geeft deze Fitbit Charge een seintje dat je moet gaan bewegen.

> Fitbit Charge nu in de aanbieding voor €99 bij Coolblue

Huawei Band 2 Pro

Ook deze band monitort de beweging en de hartslag van de gebruiker. Onder beweging verstaat deze tracker ook het oplopen van een trap. Er zit een GPS-sensor in de band gebouwd zodat je je smartphone thuis kunt laten wanneer je gaat hardlopen. Omdat hij waterdicht is kun je hem ook om houden onder de douche en tijdens het zwemmen.

> De Huawei Band 2 Pro kost €92,99 bij Coolblue of bij Amazon

Garmin Vivosmart 3 HR

Deze tracker geeft je inzicht in hoeveel calorieën je verbrandt en daarnaast meet hij ook je stappen en je hartslag. Op het scherm lees je de notificaties, oproepen en berichten van je smartphone. De tracker is waterdicht, dus je houdt hem gerust om tijdens de afwas en het zwemmen.

> Koop de Garmin Vivosnmart 3 HR voor €99 bij de MediaMarkt of bij Amazon

Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch 

De beroemde smartband van Xiaomi is voorzien van een OLED-scherm waarmee je de hartslag, aantal stappen en je slaap kan meten en hij is ook waterproof. Er zijn ook veel verschillende bandjes te verkrijgen voor deze goedkope maar leuke smartband.

> Deze smartband kost bij GearBest maar €22,50

Lenovo Cardio Plus HX03W Smartband

Deze mooie smartband van Lenovo heeft ontzettend veel functies. De HX03W kan heel veel zaken zoals slaap en beweging volgen. De accu gaat wel 7 dagen mee en dat scheelt heel veel laden. Dat komt vooral door de Nordic 53832-chip die erg zuinig omgaat met energie. Deze smartband werkt met de app Lenovo Healthy die je data inzichtelijk maakt.

> Deze Lenovo-smartband kost maar €24,95 zolang de voorraad strekt

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Wearables

Dit vind je misschien ook leuk