Zo download je TikTok-video's op je telefoon zonder watermerk

Zo download je TikTok-video's op je telefoon zonder watermerk

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

In de TikTok kan je al langer video's opslaan op je telefoon, maar dan is een watermerk zichtbaar. Wil je dat TikTok-logo liever niet in beeld, dan kan deze gratis 'Downloader for TikTok'-app helpen. We leggen uit hoe het werkt.

Downloader for TikTok

TikTok is in relatief korte tijd een ontzettend populair videoplatform geworden. Stel dat je zo'n video nu op je apparaat wil opslaan, dan kan dat via de 'Delen-knop' en de optie 'Video opslaan'. De video verschijnt dan gewoon in de galerij-app op je telefoon. Toch zal je meteen merken dat elk van deze opgeslagen filmpjes met een TikTok-logo als watermerk komt.

Gerelateerde artikelen

Wil je liefst van dat watermerk af, dan hebben wij een eenvoudige gratis app voor jou. In 'Downloader for TikTok' plak je de link van een TikTok-video en vervolgens kan je hem zonder watermerk downloaden. Let er wel op dat deze app bomvol advertenties zit - ze is dan ook gratis - maar dat stoort niet vermits het downloaden van video's nog steeds erg snel verloopt.

Stappenplan

We leggen je uit hoe je deze app gebruikt om filmpjes zonder watermerk te downloaden via onderstaande stappen:

  1. Open TikTok
  2. Druk op de Delen-knop (het pijltje)
  3. Kies onder Versturen naar de optie Link kopiëren
  4. Installeer Downloader for TikTok in de Play Store en open de app
  5. Sluit een eventuele pop-up-advertentie
  6. Plak de link in het invoervak en druk Download
  7. Sluit een eventuele pop-up-advertentie
  8. De video is in je galerij-app te zien in het nieuwe mapje VideoFromTikTok

Tijdens het testen van de app merkte ik dat ze video's in dezelfde kwaliteit downloadt als de TikTok-app dat doet. Kijk jij ernaar uit om TikTok-filmpjes te downloaden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Populaire artikelen over TikTok
TikTok

TikTok

TikTok is de app waar je korte video's bekijkt over alle soorten van onderwerpen. Veel filmpjes zijn gewoon grappig, maar soms ontdek je ook handige tips, talentvoll ..
Downloader for TikTok

Downloader for TikTok

TikTok is in relatief korte tijd een ontzettend populair videoplatform geworden. Stel dat je zo'n video nu op je apparaat wil opslaan, dan kan dat via de 'Delen ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk