YouTube-tip: zo kan je video's oneindig opnieuw afspelen

YouTube-tip: zo kan je video's oneindig opnieuw afspelen

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Heb je een video gevonden die zo grappig is dat je hem graag meerdere keren achter elkaar wilt zien? Misschien ken je een leuke dj-set die je alleen op YouTube vindt en die je graag wil herhalen? Wij leggen je uit hoe je YouTube-video's in een lus afspeelt op je telefoon en pc.

YouTube herhalen met de Android-app

Het is nog niet zo gek lang dat je video's in een lus kan afspelen op YouTube. Al was er altijd wel een handig omweggetje om dat te doen. Als je een afspeellijst maakte met maar één video, dan kon je die eindeloos laten afspelen. Gelukkig zit de lus nu wel gewoon als functie in YouTube en we leggen uit hoe het werkt.

We beginnen met het maken van een videolus op je Android-telefoon. Als je een video afspeelt, druk je rechtsboven op het radericoontje en daarna op Video herhalen. Op precies dezelfde wijze kan je de videolus weer uitzetten.

De videoherhaling in de Android-app

De videoherhaling in de Android-app

YouTube herhalen via de website op pc

Wanneer je een video wel herhalen die je op je pc bekijkt, dan moet je de lus op een heel andere manier activeren. Zorg eerst dat een filmpje afspeelt. Klik dan met de rechtermuisknop op een willekeurige plek van de video en kies Lus.

Het werkt uiteindelijk heel eenvoudig, maar er is wel één kritiekpunt dat we Google kunnen geven. Het is namelijk erg jammer dat het activeren van de functie op pc op Android totaal verschillend werkt. De functie heeft zelf een andere naam en dat maakt het nodeloos verwarrend voor gebruikers.

De videolus via de desktopwebsite

De videolus via de desktopwebsite

Bilal Göregen

Omdat lussen op YouTube lang niet gewerkt hebben, vind je vaak '10 hour'-versies van populaire video's. Die lijken misschien handig, maar vaak zijn deze video's door een andere maker online geplaatst. Op die manier loopt de originele contentmaker dus views mis door zo'n 10 uur durende kopieën van zijn video.

Als je je nog afvroeg welk filmpje de moeite is om in een lus af te spelen, dan laten we je hieronder graag kennis maken met een zekere heer Bilal Göregen, en zijn muzikale kunsten. Bedank ons later.

Wil je op de hoogte blijven van tips voor YouTube? Download dan onze Android-app en volg ons via Google Nieuws en op Telegram, Facebook, Instagram en Twitter.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk