WhatsApp voor Desktop: zo test je de nieuwste functies

WhatsApp voor Desktop: zo test je de nieuwste functies

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de publieke bèta van de desktopversie van WhatsApp. Gebruik je WhatsApp op je Windows of Mac? Dan kan je zo meedoen en de nieuwste functies van WhatsApp voor Desktop testen.

Publieke bèta van WhatsApp voor Desktop 

WhatsApp heeft voor zijn app al een bètaversie waarvoor je je, als er weer plek is, op deze manier kunt aanmelden. In deze testversie laat WhatsApp nieuwe functies testen en zodra alles in orde is bevonden, worden de nieuwe functies uitgerold naar de stabiele versie. Dan kan iedereen er gebruik van maken. Zo'n testversie is er nu ook voor WhatsApp Web.

Facebook werkt voor zijn chatapp aan een multi-device-functie die binnenkort ook met Android-tablets en iPads gaat werken. Hierdoor kan je maximaal 5 apparaten tegelijk laten werken met WhatsApp. De publieke bèta van WhatsApp Web moet ook gaan helpen om deze functie te verbeteren.

Je kan nu ook in WhatsApp Web foto's en video's bewerken met emoji en teksten

Je kan nu ook in WhatsApp Web foto's en video's bewerken met emoji en teksten

Aanmelden voor de bèta van WhatsApp voor Desktop

Je kunt deelnemen aan het bètaprogramma door simpelweg de bètaversie te installeren, en die is beschikbaar voor Windows en macOS. Als je deze bèta voor de eerste keer geïnstalleerd hebt, ben je officieel een bètatester en ontvang je alle bèta-updates automatisch. Je hoeft dus niet telkens losse installatiebestanden handmatig te installeren als er een nieuwe update is.

Gerelateerde artikelen

Als je bètatester voor WhatsApp Desktop bent, kun de nieuwste functies testen voordat iedereen er gebruik van kan maken. Het kan ook zo zijn dat je tegen problemen aanloopt. Via WhatsApp Desktop Instellingen > Help > Contact opnemen kun je screenshots en beschrijving van het probleem bij WhatsApp melden.

Ga jij je aanmelden voor de publieke bèta van WhatsApp voor Desktop? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

 

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk