WhatsApp meldingsgeluiden voor verzenden en ontvangen uitschakelen

WhatsApp meldingsgeluiden voor verzenden en ontvangen uitschakelen

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Meldingsgeluiden zijn de geluiden die je hoort wanneer je een bericht in WhatsApp verzendt en ontvangt. Standaard staan deze meldingsgeluiden ingesteld op aan, maar dan hoort iedereen dat je een appje verstuurt of ontvangt. Wil je dat liever niet? Schakel ze dan nu uit. Androidworld legt uit hoe je dat in een paar eenvoudige stappen doet.

Gerelateerde artikelen

WhatsApp meldingsgeluiden uitzetten

Zodra je in WhatsApp een bericht verstuurt of ontvangt, hoor je een meldingsgeluid. Het volume van de meldingsgeluiden wordt geregeld door het meldingsvolume op je telefoon. Wil je deze meldingsgeluiden uitzetten zodat niet iedereen hoort dat je aan het appen bent tijdens de vergadering? Volg dan de onderstaande stappen:

  1. Druk in WhatsApp rechtsboven op het menu met de drie puntjes
  2. Kies Instellingen
  3. Tik op Meldingen
  4. Tik op de schakelaar bij Meldingsgeluiden om ze uit te schakelen

Je hebt nu de meldingsgeluiden voor zowel inkomende als uitgaande berichten uitgezet. Lekker die rust! Krijg je geen meldingen van nieuwe WhatsApp-berichten binnen op je telefoon? Of komen de WhatsApp meldingen pas veel later binnen? Check dit artikel om te zien wat je eraan kan doen zodat de WhatsApp meldingen weer goed werken.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

Alle WhatsApp-tips

Je vindt ons complete WhatsApp tipsoverzicht met alle tips, tricks, uitleg, en howto's over WhatsApp op hier op Androidworld. We passen deze pagina regelmatig aan met nieuwe tips dus is het handig om de pagina aan je favorieten toe te voegen. Zo heb je de laatste tips altijd binnen handbereik. Hieronder vind je alvast de meest gelezen WhatsApp-tips op Androidworld.

De populairste WhatsApp-tips
WhatsApp meldingsgeluiden voor verzenden en ontvangen uitschakelen

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk