WhatsApp-grap: zo stuur je lege berichten naar je vrienden

WhatsApp-grap: zo stuur je lege berichten naar je vrienden

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Als je ervan houdt om flauwe grappen uit te halen, dan is er nu een die je via WhatsApp kan uitvoeren. Stuur lege berichten naar je vrienden en overtuig ze dat je wel degelijk tekst had getypt. Achteraf kan je je magie aan ze onthullen, of gewoon lekker niet.

Lege appjes WhatsApp

Misschien heb je het al weleens in WhatsApp geprobeerd, maar er is geen standaard methode waarmee je lege berichten kan versturen. Als je verschillende keren op 'Enter' drukt, verschijnt er namelijk geen verzendknop.

In dit artikel leggen we je uit hoe je je vrienden kan beetnemen via een handig trucje. De gratis Blank Message for WhatsApp-app is maar voor één ding goed: het verzenden van lege berichten. En je maakt ze zo lang je wil. Als je vrienden zo'n leeg bericht ontvangen en er een vraag over stellen, zeg je gewoon: "Heb je mijn app'je dan niet gezien, is er wat mis met je telefoon?" Je maakt het natuurlijk nog beter door vooraf even te laten vallen dat je ze een geheim wilde verklappen.

Zo neem je je vrienden beet

Blank Message for WhatsApp in een erg eenvoudige app zonder advertenties en in geen tijd kan je ermee aan de slag. We leggen stap voor stap uit hoe je je vrienden beetneemt met een leeg bericht:

  1. Open Blank Message for WhatsApp in de Play Store en druk Installeren
  2. Kies daarna Openen
  3. Vul bij Number of blank characters het aantal gewenste tekens in van het lege bericht.
  4. Druk op Send
  5. Selecteer een WhatsApp-gesprek en druk op de knop met het pijltje
  6. Druk op de verzendknop

- Lees verder onder de afbeeldingen -

WhatsApp-grap: zo stuur je lege berichten naar je vrienden

Onthul je trucs

Na bovenstaande stappen ontvangt je vriend meteen het lege appje. Natuurlijk kan niet iedereen lachen met (zulke flauwe) grappen en daarom is het beter om je vrienden niet te lang voor de gek te houden. Voor je het weet hebben ze onnodig hun telefoon binnengebracht voor reparatie.

Als goochelaar kan je dus maar beter je truken onthullen, en dat doe je ook dankzij de Blank Message for WhatsApp-app. Vink de optie aan: Write app link at the end of blank message. Als je vervolgens een leeg appje verstuurt, kan je gelijk de link naar de app delen. Zo weten je vrienden gelijk met welke hekserij ze te maken hadden.

Gerelateerde artikelen

Heb jij weleens een onschuldige grap uitgehaald via WhatsApp? Hoe ging die in zijn werk? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

Blank Message for WhatsApp: WhatsBlank

Blank Message for WhatsApp: WhatsBlank

Misschien heb je het al weleens in WhatsApp geprobeerd, maar er is geen standaard methode waarmee je lege berichten kan versturen. Als je verschillende ker ..
WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk