Tip: zo sla je belangrijke WhatsApp-berichten op in de app

Tip: zo sla je belangrijke WhatsApp-berichten op in de app

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

WhatsApp is een populaire berichten-app die we zowel privé als professioneel gebruiken. Er worden heel wat belangrijke berichten verstuurd en er is een makkelijk systeem waarmee je belangrijke berichten kan bewaren om ze later vlot terug te vinden.

WhatsApps berichten met ster

Heel wat mogelijkheden die al jaren deel uitmaken van WhatsApp zijn daarom niet algemeen bekend en veel gebruikers zullen nog niet op de hoogte zijn van de mogelijkheid om berichten een ster te geven. Alle belangrijke berichten met ster kan je in een aparte sectie van WhatsApp opzoeken, een beetje vergelijkbaar met hoe het werkt in Gmail.

Om een bericht een ster te geven, houd je het lang ingedrukt. Je ziet vervolgens een knop met een ster bovenaan in het gesprek verschijnen, daar druk je erop. Als je vervolgens het bericht later wil terugvinden, dan druk je vanaf het beginscherm van WhatsApp op het menu met de drie puntjes. Tik vervolgens op Berichten met ster.

In Berichten met ster zie je alle berichten in de volgorde waarin ze zijn verstuurd met de recentste eerst. Het is daarnaast ook mogelijk om ook berichten een ster te geven die je zelf hebt verzonden. Je kan de berichten ook weer uit de lijst verwijderen, dat kan je zowel in 'Berichten met ster' doen als in het oorspronkelijke gesprek door het bericht lang in te drukken en te tikken op het icoontje met een doorstreepte ster.

Voorbeeld van Berichten met ster

Voorbeeld van Berichten met ster

Meer WhatsApp-tips

Androidworld is een plek waar we je regelmatig tips kan lezen over WhatsApp. We schreven al hoe je anoniem je liefde verklaart, hoe je stickers zelf maakt of hoe je iemand kan appen zonder hem eerst als contact op te slaan. Wie zin heeft in een grap kan ook een vriend bestoken met lege WhatsApp-berichten.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Facebook, Instagram, YouTube, Telegram en Twitter.

WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk