Tip: download gratis de standaard achtergronden van nieuwe telefoons

Tip: download gratis de standaard achtergronden van nieuwe telefoons

Achtergrondenalbum

Achtergronden voor telefoons zijn erg persoonlijk. Sommige telefoongebruikers kiezen voor een foto van hun partner of kinderen, terwijl andere liever voor een kunstzinnige aanpak gaan en dan terechtkomen bij een achtergronden-app zoals Walli. Die betaalt kunstenaars van over de hele wereld om achtergronden voor telefoons te ontwerpen.

We van telefoons technologie houdt zou weleens een heel andere voorkeur kunnen hebben voor achtergronden. Sommige gebruikers willen bijvoorbeeld een standaard achtergrond van de splinternieuwe Samsung Galaxy S20 op hun eigen telefoon gebruiken, liefst nog voor dat toestel in de winkels ligt. Voor die gebruikers hebben we een tip, want er is een Google Foto's-album waarop gebruikers al jarenlang standaard achtergronden van nieuwe toestellen uploaden, zodat jij je ze kan downloaden.

Beelden van het album

Android, Apple en Microsoft

Je vindt het album via deze link en je kan op 'Lid worden' tikken als je het album in Google Foto's wil blijven volgen. Zoals je kan zien, wordt boven elke reeks van achtergronden telkens vermeld van welk toestel ze afkomstig zijn. Het album werd gemaakt rond de tijd waarin de Nexus 6P van Google is verschenen, dus er is al een aardig pakket aan achtergronden beschikbaar.

Beelden van het album

Naast Android-telefoons, vind je ook achtergronden van Apple- en Microsoft-producten terug en het leuke is dat achtergronden ook erg snel in het album verschijnen. Om weer de Galaxy S20 als voorbeeld te nemen, die achtergronden verschenen nog voor de aankondiging op het Galaxy Unpacked-evenement in het album.

Wat zijn jouw voorkeuren voor telefoonachtergronden en welke fabrikant heeft volgens jou de beste achtergronden? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Lees meer over:
Fotografie

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties