Themaweek op Androidworld: alles wat je moet weten over de chat-app Signal

Themaweek op Androidworld: alles wat je moet weten over de chat-app Signal

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Androidworld staat deze week in het teken van de chat-app Signal. Deze chat-app is ontzettend populair geworden vanwege aanpassingen op het gebied van datadeling tussen Facebook en WhatsApp. Ondanks dat we ons hiervoor in Europa voorlopig nog geen zorgen hoeven te maken, stappen veel mensen toch over. Het is dus hoog tijd om een hele week op Androidworld aandacht te besteden aan Signal.

Signal

Wat kun je deze week van Androidworld verwachten over Signal? Je leert alles over de mogelijkheden van deze chat-app aan de hand van tips, tutorials en video's. We gaan je alles vertellen over de beveiliging en privacy van deze chat-app en je komt erachter wat de verschillen zijn met WhatsApp en andere messengers. Dat is nog lang niet alles, maar we gaan dan ook niet alles verklappen. Houd Androidworld deze week dus nog scherper in de gaten!

Gerelateerde artikelen

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel (check ook onze nieuwe Android-app). Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Signal: privéberichtenapp

Signal: privéberichtenapp

Signal is een privacyvriendelijke chat-app waarvan de code volledig open-source is beschikbaar gemaakt. De berichtendienst verzamelt geen gegevens van gebruikers en ..
Themaweek op Androidworld: alles wat je moet weten over de chat-app Signal

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk