Themaweek op Androidworld: smarthome voor beginners

Themaweek op Androidworld: smarthome voor beginners

Vanaf vandaag staat Androidworld een week lang in het teken van smarthome voor beginners. We roepen deze week dan ook uit tot themaweek op Androidworld. Je kan van alles van ons verwachten op het gebied van Android en smarthome. Van apps tot wificamera's, van tips tot handige hacks.

Themaweek smarthome voor beginners

Lang niet iedereen is thuis in de wereld van smarthome, oftewel een slim huis. Wat is smarthome precies, wat hebt je voor een slim huis nodig, welke producten kunnen je huis slimmer maken en ga zo maar door. Wij zullen deze week, naast de gebruikelijke nieuwsartikelen en reviews, vooral veel artikel publiceren over het beginnen met smarthome. Dus laagdrempelige uitleg over smarthome, handige vergelijkingen van onder andere smarthome-producten, veel tips en tricks, en ook de vaste rubrieken staan in het teken van je huis slimmer maken.

We gaan nu natuurlijk nog niet alles verklappen. Houd Androidworld vanaf vandaag dus nog scherper in de gaten! Hieronder vind je straks alle themaweek-artikelen die worden gepubliceerd, dus zorg ervoor dat je dit artikel in je browser als favoriet toevoegt. Dan heb je alle tips bij de hand.

Handige apps

Smarthome tips

AW Poll over smarthome

Smarthome reviews

Smarthome aanbiedingen

Themaweek op Androidworld: smarthome voor beginners
Slimme Hue-verlichting van Philips

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Themaweek op Androidworld: smarthome voor beginners
De Xiaomi Mi Smart Clock met Google Assistent
Lees meer over:
Thema Smarthome Themaweek

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties