Themaweek op Androidworld: Back to School

Themaweek op Androidworld: Back to School

Vanaf vandaag staat Androidworld een week lang in het teken van Back to School. We roepen deze week dan ook uit tot themaweek op Androidworld. Je kan van alles van ons verwachten op het gebied van Android en onderwijs. Van apps tot Chromebooks, van tips tot nuttige vergelijkingen.

Themaweek Back to School

De vakanties zijn weer bijna voorbij, en dat betekent dat het schooljaar weer van start gaat. De kleintjes zullen dus weer in augustus op het schoolplein te vinden zijn en de jongeren in september weer de studiematerialen erbij pakken. Androidworld wil iedereen, kinderen, jongeren en ouders, alvast goed voorbereiden op een nieuw schooljaar met veel apps en en tips en tricks, en ook de vaste rubrieken staan in het teken van Back to School.

We gaan nu natuurlijk nog niet alles verklappen. Houd Androidworld vanaf vandaag dus nog scherper in de gaten! Hieronder vind je straks alle themaweek-artikelen die worden gepubliceerd, dus zorg ervoor dat je dit artikel in je browser als favoriet toevoegt. Dan heb je alle tips bij de hand.

Handige apps

Back to school aanbiedingen

Back to school tips en vergelijkingen

AW Poll

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan dat ook!

Wil je op de hoogte blijven over onze themaweken? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Themaweek op Androidworld: Back to School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Net binnen

Lees meer