Themaweek op Androidworld: alles wat je moet weten over privacy en Android

Themaweek op Androidworld: alles wat je moet weten over privacy en Android

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Nederlanders maken zich namelijk steeds vaker zorgen over hun privacy, uit onderzoek is gebleken dat het om maar liefst 94% van de mensen gaat. Het is dus hoog tijd om een hele week op Androidworld aandacht te besteden aan privacy en Android.

Privacy op je Androidtelefoon

Wat kun je deze week van Androidworld verwachten over dit onderwerp? Je leert alles over het beter afschermen van je persoonsgegevens, apps die veel data verzamelen, privacylabels in de Google Play Store, privacy-vriendelijke telefoons, heel veel privacy-vriendelijke apps en alternatieven voor Google-diensten. Dat is natuurlijk nog lang niet alles, maar we gaan niet alles verklappen. Houd Androidworld deze week dus nog scherper in de gaten!

Privacy is een grondrecht. En een voorwaarde om vrij te zijn in wie je bent en wat je doet.

Het belang van privacy volgens de AP

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel (check ook onze nieuwe Android-app). Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Themaweek op Androidworld: alles wat je moet weten over privacy en Android

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk