Back to School themaweek op Androidworld

Back to School themaweek op Androidworld

Het is alweer bijna zover en dan gaan de scholen weer open. Ga jij straks weer aan de slag op school, of met je studie? Hou dan Androidworld deze week extra goed in de gaten want deze week is het weer themaweek, en die staat in het teken van Back to School.

Themaweek Back to School

De vakanties zijn weer bijna voorbij, en dat betekent dat het schooljaar of studiejaar weer begint. De kleintjes zullen dus weer in augustus op het schoolplein te vinden zijn en de jongeren in september weer de studiematerialen erbij pakken. Androidworld wil iedereen, kinderen, jongeren en ouders, alvast goed voorbereiden op een nieuw schooljaar met veel apps en en tips en tricks, en ook de vaste rubrieken staan in het teken van Back to School.

Je kan van alles van ons verwachten op het gebied van Android en onderwijs. Van apps tot Chromebooks, van tips tot nuttige vergelijkingen. We gaan nu natuurlijk nog niet alles verklappen. Houd Androidworld vanaf vandaag dus nog scherper in de gaten! Hieronder vind je straks alle themaweek-artikelen die worden gepubliceerd, dus zorg ervoor dat je dit artikel in je browser als favoriet toevoegt. Dan heb je alle tips bij de hand.

Handige Back to School-apps

Back to school aanbiedingen

Back to School tips en vergelijkingen

AW Poll

Heb je tips of ideeën voor de Back to School-themaweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Back to School themaweek op Androidworld

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties