Test nu alvast Zen Mode op jouw OnePlus-telefoon [+download]

Test nu alvast Zen Mode op jouw OnePlus-telefoon [+download]

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Zen Mode OnePlus

Zen Mode lijkt erg eenvoudig, want de feature voor de nieuwe OnePlus-toestellen zorgt ervoor dat je even geïsoleerd wordt voor afleiding en alle functies van je smartphone. Je kan 20 minuten lang geen apps gebruiken, berichten ontvangen en beantwoorden, meldingen bekijken enzovoort. Wat over blijft zijn noodoproepen en de camerafunctie. Je zou precies hetzelfde effect kunnen creëren door gewoon je telefoon aan de kant te leggen, maar in dat geval blijft de verleiding wel bestaan. Aan Zen Mode is geen ontkomen aan.

Eerder raakt bekend dat de feature beschikbaar zou worden voor oudere telefoons als de OnePlus 6 en de OnePlus 6T, maar voor wie daar liever niet op wacht, is er een oplossing beschikbaar. Op APK Mirror vind je een apk-bestand dat werkt vanaf de OnePlus 5, de OnePlus 5T of recenter. Eerst moet je wel even in de instellingen via 'Beveiliging' apps installeren uit onbekende bronnen aanvinken. Daarna download je de deze apk en installeer je die meteen. Je vindt Zen Mode daarna terug in de snelle instellingen in je notificatiecentrum.

20 minuten zen

Als je de functie activeert, nadat OnePlus je verschillende waarschuwingen heeft gegeven, wordt Zen Mode actief en zie je een timer van 20 minuten aftellen. Je kan vanaf dat moment dus enkel noodoproepen doen, en sommige gebruikers melden dat in het geval van oudere OnePlus-telefoons de camera niet werkt. Je kan Zen Mode ook niet onderbreken door je smartphone uit te schakelen.

Wat vind jij van Zen Mode? Zou je ook zo'n functionaliteit willen hebben op jouw telefoon, of heb je er geen moeite mee om tijdelijk je telefoon en al die meldingen die binnenstromen even te negeren? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

OnePlus 7 Pro

Related articles

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk