Signal-tip: zo voeg je meer stickers toe, ook van derden

Signal-tip: zo voeg je meer stickers toe, ook van derden

Sebastien Marien

door Sebastien Marien

Laatst geüpdatet

Signal is een privacyvriendelijke berichten-app, maar standaard komt ze met maar erg weinig pakketten aan stickers. Wij leggen uit hoe je meer stickers toevoegt, ook van derden.

Signal stickers

Signal is een privacyvriendelijke app, en ze is op bepaalde gebieden zelfs strenger dan concurrent Telegram zoals je in onze vergelijking kan lezen. Toch heeft ze wel een stuk minder personalisatiemogelijkheden. Ook het aanbod van stickers is beperkt. Wij leggen uit hoe je toegang krijgt tot meer dan 2.400 gratis sticker packs.

Laat ons eerst beginnen met de manier waarop je de stickers installeert die al standaard voor de berichten-app beschikbaar zijn. Als je in een gesprek of groep zit, kan je op de stickerknop tikken. Je vindt die links naast het invoervak waar je tekst verschijnt. Vanuit dat menu kan je stickers aan een bericht toe voegen. Tik daarna meteen rechtsonder in de app op het plusicoontje, en kies vervolgens naast elk stickerpakket op het downloadicoontje om nieuwe pakketten te installeren.

Gerelateerde artikelen

Stappenplan

Daarnaast zijn er nog stickers van derden, en in het onderstaande stappenplan tonen we je hoe je toegang krijgt tot een groot aanbod aan stickers. Je kan zo ook geanimeerde stickers vinden.

  1. Ga naar signalstickers.com op je telefoon
  2. Zoek naar stickerpakketten via de zoekbalk of door te scrollen. Je kan ook naar geanimeerde stickers bekijken door bovenaan op 'Animated' te tikken
  3. Vervolgens druk je je op een stickerpakket en kies je 'Add to Signal'
  4. Kies ervoor om te openen met Signal
  5. Je kan vervolgens het pakket bekijken in Signal om dan op 'Installeren' te tikken
  6. Je kan het stickerpakket nu gebruiken

Gerelateerde artikelen

Stickers delen

Heb je een leuk stickerpakket ontdekt dat je met vrienden wil delen? Dat kan in Signal. Druk op de knop van Stickers en vervolgens op het plusicoontje rechtsonder. Je kan daarna naast je geïnstalleerde stickerpakketten op het pijltje tikken om een stickerpakket door te sturen. Wat zijn jouw favoriete stickers in Signal? Laat het ons weten in de reacties onderaan dit artikel.

Signal: privéberichtenapp

Signal: privéberichtenapp

Signal is een privacyvriendelijke chat-app waarvan de code volledig open-source is beschikbaar gemaakt. De berichtendienst verzamelt geen gegevens van gebruikers en ..

Meer Signal

Je weet nu dus hoe je toegang hebt tot nog meer stickers in Signal. Meer weten over Signal? Hou dan Androidworld deze week in de gaten. Deze week staat namelijk geheel in het teken van Signal. Ontdek hier onze favoriete artikelen:

Heb je tips of ideeën?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel (check ook onze nieuwe Android-app). Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep of deze Signal-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk