Tip: Zo krijg je de mega-grote notch van de Pixel 3 XL op jouw smartphone

Tip: Zo krijg je de mega-grote notch van de Pixel 3 XL op jouw smartphone

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

TopNotch - Get the Pixel 3 XL notch

TopNotch is de uitkomst voor de mensen die zich geen Google Pixel 3 XL kunnen veroorloven maar die grote notch wel eens op hun eigen smartphone willen zien. Geen nood, overal is een app voor, dus ook voor dit dilemma.

De Nederlandse ontwikkelaar Michael Schättgen maakte deze app vanwege alle ophef rondom de gehate Pixel 3 XL-notch. Gewoon voor de lol. Daarbij kun je ook alvast wennen aan de notch als je wacht op de levering van de Pixel 3 XL.

Hieronder zie je een voorbeeld van de Nokia 7.1 met de oorspronkelijke notch en daaronder een voorbeeld van datzelfde toestel maar dan met een TopNotch.

Voorbeeld TopNotch

Nokia 7.1 zonder TopNotch

Voorbeeld TopNotch

Nokia 7.1 met TopNotch

Volgens onze AW Poll is trouwens lang niet iedereen gecharmeerd van een inkeping. Maar liefst 48,8% vindt de notch helemaal niks en zal nooit zo'n smartphone kopen. Toch komen er steeds meer toestellen uit met een inkeping in het scherm, dus kunnen zij er beter maar het beste van maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een notch met een ingebouwde batterij-indicator? Check dan dit artikel eens. De notch op je smartphone verbergen kun je meestal via de instellingen van je telefoon regelen. Anders is hier ook een app voor.

TopNotch downloaden

Wil jij ook een vliegtuig laten landen op je TopNotch? Installeer dan de app via de knop hieronder. Het kost niks en is ook nog eens opensource. Wil je liever voor het echte werk gaan? De Pixel 3 XL kost 949 euro voor de 64 GB-versie en 1050 euro voor de versie met 128GB. Hoe je dit toestel kunt aanschaffen, lees je hier.

TopNotch - Get the Pixel 3 XL notch

TopNotch - Get the Pixel 3 XL notch

TopNotch is de uitkomst voor de mensen die zich geen Google Pixel 3 XL kunnen veroorloven maar die grote notch wel eens op hun eigen smartphone willen ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk