Snel je nieuwjaarswensen naar al je vrienden sturen via WhatsApp, zo doe je dat

Snel je nieuwjaarswensen naar al je vrienden sturen via WhatsApp, zo doe je dat

Claudia Rahanmetan

door Claudia Rahanmetan

Laatst geüpdatet

Je kan natuurlijk één voor één al je vrienden, neefjes, collega's en tantes een nieuwjaarswens sturen via WhatsApp. Maar als je druk bent met het nieuwe jaar in te luiden, kan je dat klusje ook in één keer klaren. Androidworld legt uit hoe je dit doet.

Snel je nieuwjaarswensen via WhatsApp sturen

Je kan in de familiegroep op WhatsApp je nieuwjaarswensen overbrengen en dan kan iedereen in de groep je bericht lezen. Het kan ook veel persoonlijker door gebruik te maken van een verzendlijst in WhatsApp. Je voegt verschillende contactpersonen aan zo'n verzendlijst toe. Daarna stuur je je nieuwjaarswens in één keer naar alle personen die je aan de lijst hebt toegevoegd. De ontvangers krijgen dan je bericht in een persoonlijk appje en zij kunnen dan ook weer op jouw wens reageren.

Gerelateerde artikelen

Verzendlijsten zijn in feite contactlijsten waarnaar je zogenaamde massaberichten kunt verzenden zonder dat je iedere keer opnieuw dezelfde contacten hoeft te selecteren. De lijsten die je maakt, worden opgeslagen zodat je ze vaker kunt gebruiken.

Een verzendlijst maken in WhatsApp

  • Open WhatsApp
  • Tik op 'Meer opties' via de drie puntjes rechts bovenin
  • Tik op 'Nieuwe verzendlijst'
  • Zoek of selecteer de contacten die je wilt toevoegen
  • Tik vervolgens op het groene vinkje

Nu heb je een verzendlijst aangemaakt en kun je nieuwjaarswens gaan maken. Dat kan een leuke foto van jezelf of je gezin zijn, of een gif'je in de stijl van oud & nieuw. Voor inspiratie kun je een app als Canva gebruiken en gif'jes versturen in WhatsApp doe je zo.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over WhatsApp? Download dan onze Android-app en volg ons op Telegram en Twitter. Check ook onze nieuwe AW Community voor een overzicht van de populairste AW-leden.

Snel je nieuwjaarswensen naar al je vrienden sturen via WhatsApp, zo doe je dat
WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

WhatsApp is de ongekend populaire chat-dienst die onder andere beschikbaar is voor Android, maar ook voor andere platformen zoals iOS. Met deze app kun je berichten ..

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk