5 podcasts die het waard zijn om te luisteren

5 podcasts die het waard zijn om te luisteren

Dimitry Vleugel

door Dimitry Vleugel

Laatst geüpdatet

De beste podcasts

Het is eigenlijk on-demand radio maar we noemen het een podcast. Dit fenomeen bestaat al heel lang maar de laatste paar jaar is dit medium in een enorme stroomversnelling gekomen. Hieronder vind je vijf podcasts die wij de moeite waard vinden om te luisteren. Heb jij ook een suggestie? Laat het ons hier weten, dan nemen we hem de volgende keer mee.

Snuggere Zaken

Reinier Ladan en Rick Pastoor (auteur van het boek Grip) doen er alles aan om slimmer, efficiënter en (dus) leuker te werken. In deze korte programma's bespreken ze elke keer een artikel met tipsdie ze gevonden hebben op het internet om slimmer te werken. De uitzendingen zijn lekker kort en je haalt er elke weer een aantal bruikbare tips uit.

> Website Snuggere Zaken

> Luister Snuggere Zaken op Spotify

Snuggere Zaken

How I Built This with Guy Raz

NPR is een van de Amerikaanse bedrijven die enorm veel en goede podcasts produceren. Guy Raz presenteert een podcast waarin hij ondernemers interviewt. Hij heeft gesprekken met de man achter Dyson, de bedenker van Ring en de oprichter van FitBit. Het zijn stuk voor stuk spannende verhalen over hoe deze bedrijven zo groot geworden zijn.

> Website How I built This

> Luister How I built This op Spotify

How I built this

Man man man, de podcast

Drie mannen Bas, Chris en Domien zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Elke uitzending staat er een onderwerp centraal en moeten de heren 'met de billen bloot'. Het kan gaan over schaamte, geld, reizen of seks en niets is te gek. De enige rode draad is de humor tussen drie vrienden van het leven.

> Website Man man man, de podcast

> Man man man, de podcast op Spotify

man man man

Ongedefinieerd

De podcast die (n)ergens over gaat met Sander, Senol, Arvid en Dim. Elke week komen er verschillende onderwerpen voorbij afgewisseld met vaste items. We bespreken wat gekocht hebben en we dagen elke week elkaar uit om een aflevering van eens serie te kijken in 'Jij Kijkt Wat Ik Kijk'. PS: dit is schaamteloze zelfpromotie door Dim.

> Website Ongedefinieerd

> Ongedefinieerd op Spotify

Ongedefinieerd de podcast

The Vergecast

De podcast van The Verge loopt alweer een hele tijd mee. Hierin worden een breed scala aan onderwerpen behandeld van iOS naar laptops. Je moet wel de tijd nemen, want sommige afleveringen duren anderhalf uur. Vaak slagen ze er wel in belangrijke zaken van duiding te voorzien.

> Website Vergecast

> Vergecast op Spotify

Vergecast

Heb je ook tips voor een leuke podcast? Laat het ons hier weten. Zoek je een fijne podcast-app? Hier vind je er vijf.

0 reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Tips

Dit vind je misschien ook leuk