Back to School: Met Grover kun je je laptop, smartphone en andere tech huren in plaats van kopen (adv)

Back to School: Met Grover kun je je laptop, smartphone en andere tech huren in plaats van kopen (adv)

We hebben best veel spullen nodig om mee te kunnen komen tegenwoordig. Een smartphone, laptop, tablet en ga zo maar door. Sommige van deze apparaten gebruik je niet het hele jaar door, dat zou het geval kunnen zijn met een laptop bijvoorbeeld. Dat is het een goed idee om een dergelijk apparaat niet te kopen maar om het te huren, zo betaal je alleen voor de periode dat je het daadwerkelijk gebruikt.

Huren in plaats van kopen bespaart je veel geld

Bij Grover kun je je spullen huren voor een bepaalde periode die je kunt verlengen wanneer je dat wilt. Het werkt heel erg eenvoudig. Je gaat naar de site van Grover en zoekt naar de spullen die je wil gebruiken. Bij het product van je keuze geef je aan hoe lang je het apparaat wilt huren, de minimale huurtermijn kan altijd verlengd worden. Na een kleine check wordt de bestelling klaar gemaakt en naar je verstuurd.

Elke maand ontvang je een factuur van Grover die je betaalt. Wil je het product langer gebruiken dan is dat geen probleem, dan verleng je de periode via je account. Ook goed om te weten is dat Grover 90% van de kosten dekt bij schade, zoals het breken van een beeldscherm. Ben je klaar met het product aan het einde van de huurtermijn dan stuur je het terug naar Grover en daar wordt het schoongemaakt, opgeknapt en weer klaar voor de verhuur gemaakt.

Back to School: Met Grover kun je je laptop, smartphone en andere tech huren in plaats van kopen (adv)

Wat kun je allemaal huren?

Er is een brede selectie van spullen die je kunt huren. Van smartphones tor camera's. Hieronder een lijst met een aantal suggesties

Back to School: Met Grover kun je je laptop, smartphone en andere tech huren in plaats van kopen (adv)
Wil jij de nieuwe Martin Garrix worden? Dan huur je gewoon je DJ Gear

Eerst huren om te proberen

Stel je wil een heel duur apparaat kopen, bijvoorbeeld een beamer omdat je een thuisbioscoop wilt maken. Ergens twijfel je nog of zo een grote aanschaf het wel waard is en of je er wel genoeg gebruik van maakt. Dan is het huren van een dergelijk apparaat voor 1 of 2 maanden een uitkomst, dan kun je zonder risico proberen of je plan wel werkt!

Wil je meer weten over het huren van je laptop, smartphone, of welke andere gadget dan ook? Klik dan hier.

Heb je tips of ideeën voor de Back to School-themaweek?

Androidworld is de grootste Android-community van Nederland en België. We doen dit dus samen! Heb jij dus een vraag over het onderwerp dat we bespreken tijdens de themaweek of juist ideeën of tips? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel. Je kan ons ook mailen via dit e-mailadres of een berichtje achterlaten op Facebook, Instagram en Twitter. Daarnaast kan je ons vragen stellen via deze Telegram-groep. Wil je liever één van de redacteuren een tip sturen? Dan kan ook!

Foto door Diva Plavalaguna

Lees meer over:
Back to school Themaweek

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties